Nejat İşler'li 'Meraklı Adamın 10 Günü' filminin resmi fragmanı yayınlandı!

Başrolünde başarılı oyuncu Nejat İşler'in yer aldığı ve üçleme olarak planlanan serinin üçncü filmi Meraklı Adamın 10 Günü'nün resmi fragmanı paylaşıldı. Peki Meraklı Adamın 10 Günü filminin konusu ne? Meraklı Adamın 10 Günü oyuncu kadrosunda kimler var? Meraklı Adamın 10 Günü konusu ne? Nerede çekilecek? Ne zaman yayınlanacak? Nejat İşler kimdir?

Volkan Usta
25 Ağustos 2023 - 11:10
Kültür Sanat

Nejat İşler’in başrolünü oynadığı Mehmet Eroğlu‘nun kitap üçlemesinin son filmi “Meraklı Adamın 10 Günü“nün ilk fragmanı meraklıları ile paylaşıldı.

23-08/25/merakli-adamin-10-gunu-_-resmi-fragman-_-netflix-0-21-screenshot.png

Başrolünde Nejat İşler’in yer aldığı, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini, Ay Yapım’ın ise yapımını üstlendiği Kötü Adamın 10 Günü filminin 18 Ağustos’ta yayınlanmasının ardından çekimleri tamamlanan Meraklı Adamın 10 Günü filminin resmi fragmanı da paylaşıldı.

23-08/25/merakli-adamin-10-gunu-_-resmi-fragman-_-netflix-0-8-screenshot-1.png

Filmde Nejat İşler‘e serinin ilk iki filminde olduğu gibi yine Rıza Kocaoğlu, Kadir Çermik, İlayda Akdoğan, Şenay Gürler, Erdal Yıldız, Hazal Subaşı, Hazal Filiz Küçükköse, Nur Sürer, Mahir Günşiray, İlayda Alişan gibi isimler eşlik edecek. Ayrıca son filmin kadrosunda usta oyuncu Ayten Uncuoğlu'da yer alacak.

23-08/25/merakli-adamin-10-gunu-_-resmi-fragman-_-netflix-0-18-screenshot.png

Filmde özel dedektif Sadık (Nejat İşler), bu kez esrarengiz bir şekilde kaybolan “Yansın Bu Dünya” mahlaslı genç bir tiktok fenomenini arayacak.

23-08/25/merakli-adamin-10-gunu-_-resmi-fragman-_-netflix-0-29-screenshot.png

Meraklı Adamın 10 Günü çok yakında sadece Netflix'te...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin