Neslihan Atagül: Gerekiyorsa soyunurum

Neslihan Atagül, önceki gün İstinye Park’ta alışveriş yaparken görüntülendi.

resim yok
11 Nisan 2015 - 14:38
Magazin

Son zamanlarda yaptığı işlerde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Neslihan Atagül, önceki gün bir AVM’de alışveriş yaparken objektiflere takıldı.

 

 

"DEĞECEKSE SOYUNURUM"

Dizi sürelerinin uzunluğundan yakınan oyuncu, “Türkan Şoray kanunlarınız var mı?” sorusuna, ”Senaryo gerçekten iyi ise ve soyunmak gerekiyorsa soyunurum. Ama değecek bir proje olması gerekiyor. Soyunmak için soyunmam. Çok güzel bir proje olması gerekiyor. O zaman kurar tanımam, çünkü ben oyuncuyum.

 

"TÜRKİYE İLERİYE GİTMİYOR"

Aslında şöyle de bir durum var. Türkiye çok da ileriye gitmiyor bu konuda. Anlatabiliyor muyum? Sürekli internetimiz sansürleniyor. Televizyonda bir sürü şeyler sansürleniyor. Çekilse bile bazı şeyler zaten yayınlanmıyor veya yayınlayamıyorlar. Öyle de bir sıkıntımız var ülke açısından. O konulara girersek çıkamaz hala geliriz. Fazla konuşmak istemiyorum dedi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin