Nesrin Cavadzade'den alkışlanacak hareket!

Şahane Hayatım'ın güzel oyuncusu Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz gün alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Cavadzade kitap alışverişi için geldiğini kaydetti.

Berfin Sengil
08 Mayıs 2024 - 09:35
Magazin

Ekranların güzel ve başarılı oyuncularından olan Nesrin Cavadzade, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan güzel oyuncu, son olarak kitapçıya uğradı.

Kitap Alışverişverişinde

Kitapçıdan çıkarken görüntülenen Nesrin Cavadzade, "En sevdiğim şey okumak, uzun zamandır almak istediğim kitaplar vardı onları aldım" açıklamasında bulundu.

Daha sonra soluklanmak için meydan katında bulunan bir restorana geçip kahve içen başarılı oyuncu, keyifli ve eğlenceli halleriyle dikkat çekti. Yanına gelen sevenleriyle de uzun süre hatıra fotoğrafı çektiren Nesrin Cavadzade, şık AVM tarzı ve güzelliği ile de göz kamaştırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin