Netflix dizisi GLOW 2. sezona yeni oyuncularla hazırlanıyor!

Kadın güreşçiler ringlerde olmaya devam edecek. GLOW'un 2. sezon çekimleri başladı.

Volkan Küçükel
18 Ekim 2017 - 18:06
Gündem

Netflix'in ilk sezonunu geride bırakan ve 1980'li yıllarda Los Angeles'ta yaşayan bir grup uyumsuz kadının kendilerini Güreşin Özel Kadınları olarak baştan yaratma sürecini izleyicilere sunan "GLOW" dizisinin 2. sezon hazırlıkları başladı.

GLOW 2. SEZON ÇEKİMLERİ BAŞLADI!

Dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna katılıp ringe giren en yeni isim Shakira Barrera oldu.

Yeni sezon çekimleri başlayan ve 2. sezonu 10 bölümden oluşacak dizide aktrisi Meksikalı/Amerikalı dansçı/striptizci lezbiyen Yo-Yo karakteriyle izleyeceğiz.

17-10/18/shakir-barrera.jpeg

27 yaşındaki Shakira Barrera televizon kariyerinde Faking It (Vashti Nadira), Hulu'nun East Los High (Kris) dizilerinde tekrar eden rollerle yer alırken Those Who Can't (Inez) ve Rosewood (Ananda 'Andi' Singh) dizilerinde konuk oyuncu olarak boy göstermişti.

İlk sezon bölümleri 23 Haziran tarihinde Netflix abonelerine sunulan GLOW, aldığı olumlu eleştiriler ve beklentileri karşılaması sonrasında Ağustos ayında online yayın platformundan ikinci sezon onayını koparmıştı.

17-10/18/glow-dizisi.jpg

GLOW OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Liz Flahive ve Carly Mensch ikilisinin yaratıcılığını yapıp Orange Is the New Black yaratıcısı Jenji Kohan ve Tara Herrmann ile birlikte yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Alison Brie, Betty Gilpin, Sydelle Noel, Jackie Tohn, Britney Young, Kia Stevens, Gayle Rankin, Sunita Mani, Marianna Palka, Kimmy Gatewood, Rebekka Johnson, Kate Nash, Britt Baron, Marc Maron, Chris Lowell, Rich Sommer ve Bashir Salahuddin gibi isimler yer alıyor.

Dizinin 2. sezon başlangıç tarihi henüz duyurulmuş değil. Yeni sezon bölümlerinin ilk sezonda olduğu gibi yaz döneminde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

"GLOW" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin