Netflix dizisi The Haunting of Hill House'un oyuncu kadrosuna yeni isimler!

Netlix'in korku dizisi The Haunting of Hill House'un oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor.

Volkan Küçükel
17 Ekim 2017 - 22:48
Gündem

Mike Flanagan'ın (Gerald's Game, Ouija: Origin of Evil) tüm bölümlerin yönetmen koltuğunda oturacağı Netflix'in hazırlıkları süren korku dizisi "The Haunting of Hill House"un oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor.

THE HAUNTING OF HILL HOUSE OYUNCU KADROSUNA TAKVİYELER

Paxton Singleton ve Julian Hilliard dizinin ana oyuncu kadrosuna katılan yeni isimler oldular.

İki çocuk oyuncunun dizideki rolleriyle ilgili şimdilik bir detay verilmiş değil.

17-10/17/the-haunting-of-hill-house-oyuncu-kadrosu.jpg

Shirley Jackson'ın 1959 yılında yayımlanan aynı isimdeki klasikleşmiş romanının yeni bir uyarlaması olan; Amblin TV ile Paramount TV ortaklığınca hazırlanan dizinin hikayesi Crane ailesinin mitolojisini genişletecek ve seksen yıllık eski büyük bir konakta yaşayanların ürkütücü, gizemli hikayesini izleyicilere sunacak.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Carla Gugino, Timothy Hutton, Michael Huisman, Oliver Jackson-Cohen, Elizabeth Reaser, Kate Siegel, Henry Thomas, McKenna Grace ve Violet McGraw daha önceden oyuncu kadrosuna katılan isimler olmuşlardı.

17-10/17/hillhouse1.jpeg

Yazar ve yürütücü yapımcı olarak görev yapan Mike Flanagan'a yapımcı kadrosunda yapım ortağı Trevor Macy, Amblin TV'den Justin Falvey ve Darryl Frank eşlik ediyor.

The Haunting of Hill House'un ilk sezonu 10 bölümden oluşacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin