Netflix zombi dizisi All of Us Are Dead 1. sezon yayında! Korku dizisini tanıyalım!

Ya av olacaksın ya da avcı... Netflix'in Güney Kore zombi dizisi "All of Us Are Dead (Jigeum Uri Hakgyoneun)" için beklenen gün geldi ve dizinin 1. sezonu yayına girdi! Fragman, ekşi sözlük yorumları, oyuncu kadrosu ve tüm detaylar burada...

"Ya öldüreceksin ya da öleceksin..."

Netflix'in Güney Kore yapımı zombi dizisi "All of Us Are Dead (Jigeum Uri Hakgyoneun)" için beklenen gün geldi ve dizinin 1. sezonu yayına girdi!

Joo Dong-geun'un 2009 - 2011 yıllarında yayımlanan "Now at Our School" isimli popüler webtoon'una dayanarak hazırlanan dizinin 1. sezon bölümleri 28 Ocak 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan takip edilebiliyor.

Zombilerin dünyayı ele geçirdiği bu sürükleyici korku-gerilim dizisinin ilk sezonu toplam 12 bölümden oluşuyor. Bölüm süreleri 53 ila 72 dakika arasında değişiklik gösteriyor. Sezonun dördüncü bölümü en uzun süreye sahipken, en kısa süreli bölüm ise sezon finali bölümü.

"ALL OF US ARE DEAD" KONUSU

All of Us Are Dead'de izleyiciyi nasıl bir hikâyenin beklediğine bakalım:

"Okul kanlı bir savaş alanına döndü ve arkadaşlarımız en kötü düşmanlarımıza dönüştü. Buradan kim canlı çıkacak? Ya av olacaksın ya da avcı... Ders bitti. Kıyametse yeni başlıyor..."

Yapımın kısa özeti şu şekilde: Öğrenim gördükleri lisede bir zombi virüsü salgınının patlak vermesiyle kapana kısılan öğrenciler ya bir çıkış yolu bulacak ya da korkunç bir şekilde enfekte olacaktır!

Dizi; bir zombi kıyametinin ortasında bile aşkı ve dostluğu bulmayı başaran cesur gençlerin hikâyesiyle zombiler tarihinde tamamen yeni bir sayfa açma iddiasında.

Sezonun açılış bölümünde; Lee Byeong-chan'ın laboratuvarında bir öğrenci, zararsız gibi görünen bir ısırılma vakası yaşar. Ve çok kısa süre sonra hızla yayılan bir salgın okulu kana bulamaya başlar.

22-01/28/all-of-us-are-dad-dizisini-izle.jpeg

All of Us Are Dead'in ana oyuncu kadrosunda Yoon Chan-Yeong (Mama) "Lee Chung-san", Park Ji-Hu (House of Hummingbird) "Nam On-jo", Cho Yi-Hyun (Metamorphosis) "Choi Nam-ra", Park Solomon "Lee Soo-hyuk", Yoo In-soo "Yoon Gwi-nam", Lee Yoo-mi "Lee Na-yeon" gibi isimler yer alıyor.

ALL OF US ARE DEAD NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekimleri Seul, Güney Kore'de gerçekleşen dizinin ortak yaratıcıları Lee JQ, Chun Sung-il ve Kim Nam-su üçlüsü.

22-01/28/all-of-us-are-dead-izle.jpeg

JTBC Studios'un Film Monster yapımı olan All of Us Are Dead'in yönetmen koltuğu ise Lee JQ (Beethoven Virus, Intimate Strangers) ve Kim Nam-Su ikilisine ait.

"All of Us Are Dead" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin