Netflix'in yeni dizisi Unbelievable'ı tanıyalım!

Netflix, limitli dizi Unbelievable için resmi dizi onayını verdi.

Volkan Küçükel
23 Ocak 2018 - 23:55
Gündem

Online yayın platformu Netflix, "Unbelievable" isimli yeni bir diziye resmi onay verdi.

8 bölümlük sipariş verilen limitli dizinin arkasında Erin Brockovich (Tatlı Bela) filmi yazarı Susannah Grant, CBS TV Studios, Sarah Timberman, Carl Beverly (Masters of Sex, Elementary) ve Katie Couric yer alıyor.

Dizinin showrunner'ı Grant, Michael Chabon (John Carter) & Ayelet Waldman (Applebaum) üçlüsünce senaryosu kaleme alınan Unbelievable'ın hikayesi; T. Christian Miller ve Ken Armstrong'un kaleme aldığı Pulitzer Ödüllü An Unbelievable Story of Rape isimli makale ve radyo programı This American Life'ın aynı dava hakkındaki Anatomy of Doubt isimli bölümüne dayanıyor.

18-01/24/unbelievable-dizisi.jpg

"UNBELIEVABLE" KONUSU

Dizi; tecavüze uğradığı konusunda yalan söylemekle suçlanan genç bir kadın Marie ile gerçeğe ulaşma peşindeki iki kadın dedektifin gerçek hikayesini izleyicilere aktaracak.

Grant, Chabon, Waldman, Timberman, Beverly ve Couric dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

18-01/24/susannah-grant-katie-couric.jpg

Grant bu dizi ile birlikte A Gifted Man'in ardından Timberman/Beverly ve CBS Studios ile yeniden bir projede iş birliği yapmış oluyor. Grant, A Gifted Man'in yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı konumundaydı.

Unbelievable, Timberman/Beverly'nin Netflix için ilk işi olurken; CBS Studios'un American Vandal ve yaklaşmakta olan Insatiable dizilerinin ardından Netflix'teki üçüncü projesi oluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin