Nihat Altınkaya kod adı Teşkilat dizisinin kadrosunda!

Teşkilat dizisine yeni oyuncu geldi.

Merve Mutlu
02 Şubat 2021 - 13:15
Gündem

Tims&B'nin TRT için çekeceği Teşkilat adlı dizi için hazırlıklar başladı. Kasım sonunda sete çıkması planlanan dizinin yönetmen koltuğunda Söz dizisiyle birçok ödülün sahibi olan Yağız Alp Akaydın otururken bir yandan da kadroya yeni isimler katılmaya devam ediyor. 

21-02/02/teskilat.png

İstihbarat teşkilatının kullandığı aletleri, yöntemleri, eğitimleri bire bir gösterecek olan olan Teşkilat dizisi gerçek MİT karargahını inşa ederek istihbaratçıların özel hayatlarını da konu alacak. Başrollerinde Deniz Baysal, Ezgi Eyüboğlu ve Çağlar Ertuğrul'un yer alacağı dizinin çalışmaları devam ediyor.

Nihat Altınkaya kod adı Teşkilat dizisinin kadrosunda!

21-02/02/nihat-altinkaya.jpg

Kadrosuna son olarak Atılay Uluışık'ın dahil olduğu Teşkilat dizisinin çekimleri Ankara'da başladı. 3. bölüm çekimleri devam eden diziye Nihat Altınkaya da katıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin