Nil Karaibrahimgil ormana yerleşti

Özgür kız lakabıyla anılan Nil Karaibrahimgil ve eşi Serdar Erener'in ormana yerleştiği ortaya çıktı. Katıldıkları programda samimi açıklamalar yapan ikili, şehri tehlike olarak gördüklerini de belirtti.

Berfin Sengil
20 Mart 2024 - 13:36
Magazin

2010 yılında Sertab Erener'in kardeşi reklamcı Serdar Erener ile evlenen Nil Karaibrahimgil, 2014 yılında da Aziz Arif isimli oğullarını kucaklarına almıştı. İkilinin yeni yaşantısı ise ilgi çekti.

Şehri terk edip orman içinde bir eve yerleşen çift, yaşamlarını Alper Tüydeş'in “Havadan Sudan Kuştan Sohbetler” isimli programında detaylarıyla anlattı.

Radikal Kararlarını Anlattı

Ormanda yaşantılarını aktaran Nil Karaibrahimgil, apartmanda büyüyüp orada yaşadığını dile getirirken, "Burası benim için bir iyileşme yeri oldu. Gerçekten radikal bir karardı taşınmak. En büyük motivasyonum oğlum oldu. Akaretler’de oturuyorduk, 24 saat gürültünün içindeydik. Doğa çocuklara verebileceğimiz en büyük hediye” ifadelerini kullandı.

Böcekleri Beğeniyor

Böcek sevgisinden de bahseden Nil Karaibrahimgil,Ben küçükken yazlarımızı Akçay’da geçirirdik. Annemin Akçay’da ziraat mühendisi komşusu vardı. Onunla tarlalara gezmeye giderdik, bize böcek gösterirdi. Ben böcek sevgisi edindim o kadından. Böcekleri çok beğeniyorum. Hatta evde sağdan soldan bulduğum böcekler var. Tabiat harikası bence onlar. Duvarda duruyorlar” diye konuştu.

Şehri Tehlikeli Buluyor

Karaibrahimgil'in eşi Serdar Erener ise oğulları için de çok faydalı bir karar olduğunu belirterek, Tehlike 40 dakika ötede. Şehir eşittir tehlike benim için” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin