Nilperi Şahinkaya'dan yeni 'Sakine' açıklaması; "Sakinliğimi koruyamadım!"

Nilperi Şahinkaya'nın Münevver Karabulut cinayeti ile tanınan Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu'yla çıkan fotoğrafı hakkında 2. kez açıklama yaptı! Nilperi Şahinkaya kimdir? Sakine Garipoğlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Ne açıklama yaptı?

Pınar Alçiçek
09 Ağustos 2023 - 10:17
Magazin

Ekranların sevilen ismi Nilperi Şahinkaya, 13 yıl önce öldürülen 17 yaşındaki Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu’nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile birlikte çekildiği fotoğrafın ortaya çıkmasının ardından 2. kez açıklama yaptı!

23-08/04/hy.png

Şahinkaya gelen tepkiler sonucu sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

"En aptal linç ile karşı karşıyayım şu anda. Cevap vermezsem arkasında durmuş olacaktım. Bir arkadaşım var son birkaç aydır görüşüyoruz. İkimiz de ayrı ayrı tatildeyken bulup akşam yemeği yiyelim dedik. Yanımda arkadaşlarım var onlar da gelebilir mi? Tabii ki de dedim. Yemekte meşhur Sakine de vardı. Ve ben o Sakine olduğunu bilmiyordum sizden öğrendim. Kalkarken de bir tane ayna vardı üçümüzün fotoğrafını çekti. Sonra dağıldık. Bir daha da görmedim. Meşhur fotoğraf o"

Bu açıklamayla yetinmeyen Şahinkaya'ya tepkiler büyümeye devam etti. Bunun üzerine dün katıldığı etkinlikte ikinci bir açıklama yapan oyuncu şu ifadeleri kullandı: 

"BU BENİM SON AÇIKLAMAM!"

"Bu konuyla ilgili sıcağı sıcağına kendimi ifade ettim. Yeterince açıklama yapamadığımı söyleyenler oldu. O anda sukünetinizi korumak çok zor oluyor. Bu öyle bir iddia ki çok ağır. Bu konu yeniden gündeme getirildiği için çok sinirlendim.

Bunun dışında aptal bir linç kampanyası başlatıldı dedim diye çok sinirlenildi. Öyle dedim çünkü ben 13 yıldır buradayım. 2010 yılından beri. 2011 yılından beri Instagram'ım var. Gayet şeffaf bir hayatım var. Bu aileyle görüştüğümü iddia etmek için şu 13 yılda bir fotoğraf dışında bir tane daha iddianın olması gerekiyordu. Kimle gezdiğim gayet ortada. Bir fotoğraf üzerinden böyle bir iddiada bulunulması bana akıl kari gelmedi. Bu yüzden böyle dedim.

Biz oyuncuyuz. Tanımadığımız bir sürü insan geliyor. Sohbet ediyoruz, böyle bir hayat tarzımız var. Bu hayat tarzında her yanıma gelene kimliğini soramam. Bu benim son açıklamam."

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin