Nina Dobrev'in The Vampire Diaries'a dönüşü kesinleşti!

The Vampire Diaries'ın özlenen yıldızı Nina Dobrev, dizinin final bölümü için geri dönüyor.

Volkan Küçükel
27 Ocak 2017 - 09:45
Gündem

Aylardır süren spekülasyonların ardından artık kesinleşti! Nina Dobrev, The Vampire Diaries'a geri dönüyor!

Aktris, tıpkı diziden ayrılışını duyurduğu gibi dönüşünü de Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla müjdeledi.

The Vampire Diaries'ın 8. sezon 16. bölümü "I Was Feling Epic" yani final bölümüne ait olan senaryo kapağını paylaşan Dobrev "Bugün Perşembe biliyorum, ancak bu bir TBT (Geçmişten bir güne, eskilere dair fotoğraf yüklemek isteyenlerin kullandığı bir etiket) değil" ifadesini kullandı.

 

17-01/27/nina-dobrev-instragram.png

Hatırlanacağı üzere Nina Dobrev'in karakteri Elena, altıncı sezon sonunda derin bir uykuya yatmış ve uykudan uyanışı Bonnie'nin hayatına bağlanmıştı.

Dizinin yürütücü yapımcısı Julie Plec ise konuyla ilgili yaptğı açıklamada "Diziyi, Nina'nın da dönüşüyle planladığımız şekilde bir sona ulaştıracak olmaktan dolayı çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

17-01/27/tvd.jpg

Dobrev'in Becky Clearidge karakteriyle yer aldığı xXx serisinin yeni filmi Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü'nün ülkemizde 27 Ocak'ta sinema salonlarında gösterimde olacağını da hatırlatalım.

Final sezonu devam etmekte olan dizi, sezonun onuncu bölümü "Nostalgia's a Bitch" ile 27 Ocak akşamı The CW ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

'The Vampire Diaries' 8. sezon 10. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin