Nur Fettahoğlu: "Yakalandım"

Alışveriş yaparken objektiflere yansıyan oyuncu Nur Fettahoğlu, esprili bir şekilde "Yakalandım" diyerek basın mensuplarıyla kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Fettahoğlu, işlerden vakit buldukça gezdiğini kaydetti.

ozan
25 Ekim 2023 - 09:45
Magazin

Güzel oyuncu Nur Fettahoğlu, geçtiğimiz gün İstinyePark’ta alışveriş turunda objektiflere yansıdı. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken oyuncu, alışveriş yaptığı mağaza çıkışında kendisini görüntüleyen muhabirleri karşısında görünce telefonda konuştuğu arkadaşına “Yakalandım” diyerek esprili bir konuşma gerçekleştirdi.

23-10/25/nur-fettahoglu-1698216477.JPG

Telefonu kapattıktan sonra sorulan sorulara yanıt veren Fettahoğlu, “Gördüğünüz gibi işlerden vakit buldukça alışveriş yapıyorum ve dostlarıma vakit ayırıyorum. Şimdi ise bir arkadaşımla telefonda sohbet ediyordum, size yakalandım” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin