Nurgül Yeşilçay'dan yıllar sonra gelen itiraf!

Nurgül Yeşilçay, ‘Asmalı Konak’ dizisinin ardından “Asmalı Konak’tan ne aldıysan 10 katını vereceğim” teklifi verildiği için 'Melekler Adası'na başladığını söyledi. Yeşilçay parayı duyunca senaryoyu dahi okumadığını dile getirdi.

Berfin Sengil
01 Aralık 2023 - 16:33
Magazin

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz gün Berfu Yenenler’in YouTube’da yayınlanan ‘Talk Show Perileri’ programına konuk oldu.

Yeşilçay, bir yapımcının yıllar önce kendisine yaptığı tekliften bahsetti. Güzel oyuncu, yapımcının 2002-2003 yıllarında ‘Bahar'ı canlandırdığı ‘Asmalı Konak’ dizisinde aldığı ücretin 10 katını vereceğini söylediğini ve kendisinin de senaryoya bakmadan teklifi kabul ettiğini açıkladı.

Nurgül Yeşilçay, bu durumu “Asmalı Konak bittikten sonra bana bir para verdiler… Adam '10 katı para veriyorum' dedi. Olabilir mi böyle bir şey? Hiç senaryoya falan bakmadım tabii” sözleriyle aktardı. Ayrıca bu dizinin de ‘Melekler Adası’ olduğunu belirtti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin