Nurseli İdiz İstanbullu Gelin dizisine konuk oluyor!

Başarılı oyuncu Nurseli İdiz İstanbullu Gelin dizisine konuk oldu. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
09 Mayıs 2019 - 10:06
Yeni Bölüm

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver'in rol aldığı ve Star tv ekranlarında yayınlanan gerçek bir hikayeden uyarlanan İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü sürpriz bir konuğu ağırlayacak. 

19-05/09/nurseli-idiz.jpg

Usta oyuncu Nurseli İdiz, final yapmasına sayılı bölüm kalan İstanbullu Gelin dizisinin kadrosuna konuk oldu. 10 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak olan İstanbullu Gelin 84. bölümde konuk oyuncu olarak yer alacak olan İdiz'in, henüz nasıl bir karakter canlandıracağı bilinmiyor. Ancak Esma Boran'ın artık insanlara zarar ve rahatsızlık vermemek adına yaşlı bakım evine taşınma kararı almasının ardından, tamamı yaşlı insanlardan oluşan bir sahnede görülmesi bazı ipuçları veriyor..

19-05/09/screenshot_1.jpg

İdiz de sosyal medya hesabından "10 Mayıs Cuma akşamı konukolduğum İstanbullu Gelin dizisi ile Star tv ekranlarından evlerinize misafir olacağım." paylaşımı yaparak müjdeyi verdi.

Nurseli İdiz kimdir?

19-05/09/nurseli-idiz-1557386422.jpg

Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümü mezunu olan sanatçı, 1981'de AST'ta çalışarak sanat hayatına başladı. Ankara ve İstanbul Devlet Tiyatroları'nda ve İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev yaptı. Halen Tiyatro İstanbul kadrosunda olup, sinema ve dizi filmlerde rol alıyor.

Daha önce rol aldığı diziler:

- Geçmiş Bahar Mimozaları

- Mercan Kolye

- Beyaz Yalanlar 

- Delikanlı

- Borsa

- Baykuşların Saltanatı

- Dünya Varmış

- Benim İçin Ağlama

- Cinlerle Periler

- 90 60 90 

- Baldız Geliyorum Demez

- Kınalı Kar

- Bir Yıldız Tutuldu

- Serseri Aşıklar

- Şeytan sofrası

- Ahududu

- Şöhret

- Kartallar Yüksek Uçar

- Ömre Bedel

- Zehirli Sarmaşık

- Harem

- Ankara'nın Dikmen'i

- Unutamadım

- Hıçkırık

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin