O Hayat Benim'in kutlama gecesinde neler yaşandı?

Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi.

resim yok
25 Eylül 2014 - 12:15
Magazin

''Çekmeyin aileler tanışmadı''

Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi.

'O Hayat Benim' dizisinin Vitrin Meyhane'deki yemeğine Yeşim Ceren Bozoğlu da katıldı.


Yemeğe erkek arkadaşıyla gelen Yeşim Ceren Bozoğlu, muhabirlerin görüntü alması üzerine ''Rica ediyorum çekmeyin, henüz aileler tanışmadı. Bizi bu şekilde gazetelerde görmelerini istemem. Söz veriyorum, nişana hepinizi çağıracağım'' dedi.

İşte özel geceden yansıyanlar:

 

'O HAYAT BENİM' DİZİSİ KUTLAMA YAPTI

'O Hayat Benim' adlı dizinin ikinci sezon yemeği önceki akşam Etiler Vitrin Meyhanede tüm dizi kadrosunun katılımıyla gerçekleşti. Dizi oyuncuları dizi setinde bulamadıkları kaynaşmayı bu yemekle gerçekleştirdi. Bol bol sohbet etme imkanı buldular. Gecenin ilerleyen saatlerinde basın mensuplarına tam kadro poz verdiler.

Dizinin başrol oyuncusu Keremcem,

''Geçtiğimiz sezon çok iyiydik sokaktan bize gelen tepkilerde çok iyiydi kimi kızıyordu kimi de çok başarılısınız diyerek eleştirilerini yapıyorlardı, elbette biz eleştiriye de açığız bu bizim eksiklerimizi ve doğruluğumuzu kanıtlayan tepkiler ikinci sezon kendimizi daha da geliştirip hayran kitlemizi ulaşmamızı sağlayacak.

Aramıza yeni yüzler katıldı. Dizi daha da bir heyecan alacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde eğlencenin dozunu daha da arttıran dizi ekibi ikinci sezonu hem yorgunluklarını hem de kafalarını boşaltmış vaziyette girdiler.[reklam]

O YÜZÜK GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Keremcem, iki yıldır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Seda Güven'e, 17 Haziran’da, annesinin yüzüğüyle, 120 kişinin huzurunda evlilik teklifi etmişti. Keremcem ve oyuncu sevgilisi Seda Güven'in parmağına taktığı annesinin yüzüğünü oyuncu arkadaşları arasında görücüye çıkardı. Masa masa dolaşarak yüzüğü tanıtan Keremcem'in mutluluğu yüzünden okunuyordu.

Oyuncu arkadaşı Yeşim Ceren Bozoğlu'na yüzüğü gösteren Seda Güven'e Bozoğlu'nun cevabı ''Yakında benimde size bir sürprizim var'' dedi.

 

 

'ÖNCE AİLELER TANIŞSIN'

Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu 'O Hayat Benim' adlı başrolünü oynadığı Etiler Vitrin Meyhanede ikinci sezon yemeğine ilk kez sevgilisi ile katıldı.

Dizi yemeğine sevgilisiyle el ele gelen Bozoğlu basın mensuplarına ''Rica ediyorum çekmeyin henüz ailelerimiz tanışmadı, bizi bu şekilde gazetelerde görmelerini istemiyorum. Size söz veriyorum nişanımıza çağıracağım. Aileler tanışsın bu süreç çok geç olmayacak yakın belki yarından da yakın'' diyerek gülmeye başladı.

Bozoğlu gece boyunca fotoğraf çekilmelerini dikkat etti ve sevgilisi ile bir araya gelmedi.

 

 

' O HAYAT BENİM'İN YILDIZI YÖNETMEN OLUYOR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin