O isimler AVM gezisinde yakalandı!

Ekranların sevilen yüzleri AVM turunda objektiflere yakalandı!

Pınar Alçiçek
25 Ağustos 2023 - 10:36
Magazin

ATAKAN ARSLAN

23-08/25/atakan-arslan-serap-arslan.JPG

GÖRÜNMEZ KAZA

Başarılı sporcu ve oyuncu Atakan Arslan, eşi Serap Arslan ve çocuklarıyla birlikte AVM'de objektiflere yansıdı. Dünyaca ünlü mağazaları gezip alışveriş yaparken görülen Arslan ailesi, muhabirlerin fotoğraf isteğini geri çevirmedi. Elindeki ateli fark eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Atakan Arslan, "Spor yaparken görünmez bir kaza yaşandı. Tedavi sürecim atel ile devam ediyor. Onun dışında her şey yolunda." dedi.

ESER YENENLER-BERFU YENENLER

23-08/25/eser-berfu-yeneler.jpeg

"BU DEFA KARARLIYIM"

Başarılı oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler geride bıraktığımız gün AVM'de objektiflere yansıdı. Oğulları ile birlikte Aile Eğlence Merkezi’inde görülen ve çıkışta gazetecileri kırmayarak poz veren Yenenler ailesi, günü Kuzey'in eğlencesine ayırdıklarını ve keyifle vakit geçirdiklerini söylediler. Geçtiğimiz haftalarda 'Eser'in Şişmanlığa Veda Partisi' adı altında bir yemek organize eden ve sosyal medyada çok konuşulan Yenenler, parti sonrası ilk kez görüntülendi. Diyet’in devam ettiğini belirten Eser Yenenler, ”Evet bu sefer kararlıyım diyete devam ediyorum.” dedi

ÇAĞLA ŞİKEL - NAİL GÖNENLİ

23-08/25/agla-sikel-nail-gonenli.JPG

MUTLULUK POZU

Güzel sunucu ve manken Çağla Şikel, Avukat sevgilisi Nail Gönenli birlikte ile önceki gün AVM'de objektiflere yansıdı. Alışveriş için geldikleri görülen çift, muhabirleri kırmayarak yan yana mutluluk pozu verdi. Uzun süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Şikel ve Gönenli, alışveriş sonrası meydan katında bir restoranda yemek yiyip AVM’den ayrıldı.

ALEYNA KALAYCIOĞLU

23-08/25/aleyna-kalaycioglu.JPG

EYLÜL'DE SÜRPRİZ GELİYOR

Sahnelerin genç ve başarılı isimlerinden Aleyna Kalaycıoğlu, önceki gün AVM'de objektiflere yansıdı. Tek başına alışverişe çıkan genç şarkıcı, bir süre meydan katındaki mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Şıklığı ve tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Kalaycıoğlu, kısa süren alışveriş turunun ardından yakın arkadaşlarıyla bir restoranda buluşarak, uzun süre sohbet etti. Basın mensuplarının 'Survivor All Star için yapılan bir teklif var mı?' sorusuna "All Star için teklif aldım değerlendiriyorum, Acun Ilıcalı’nın yaptığı her teklif altın değerinde’’ ifadelerini kullandı. Eylül ayının sonlarına doğru sürpriz bir isimle "feat’’ yapacağının müjdesini veren Kalaycıoğlu, eski sevgilisi Cengiz Ünder’in Fenerbahçe’ye transferi hakkında sorulan soruları ise cevapsız bıraktı.

ENİS ARIKAN & ŞEBNEM BOZOKLU

23-08/25/ebnem-bozoklu-enis-arikan-1692949486.JPG

YOĞUN İLGİ

Ekranların sevilen ismi Enis Arıkan ve güzel oyuncu Şebnem Bozoklu, AVM'de görüntülendi. "Balina’’ adlı oyununun provası için gelen ikili, prova öncesi AVM kısmında kısa bir alışveriş turuna çıktı. Daha sonra meydan katındaki Cantinery’de yemek yiyen ikili, hayranlarının yoğun ilgisine kayıtsız kalmayıp, hatıra fotoğrafı çektirerek ayak üstü kısa sohbetler ettiler. Oyuncuların neşeli ve sempatik halleri de dikkatlerden kaçmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin