O ünlü isimler AVM'de boy gösterdi!

Magazin dünyasının sevilen isimleri alışverişte yakalandı...

Pınar Alçiçek
31 Ağustos 2023 - 09:48
Magazin

ŞEYMA SUBAŞI

23-08/31/eyma-subasi-1693464803.JPG

ANNE KIZ ALIŞVERİŞ

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, önceki gün kızı Melisa ve yeğeni Duru ile birlikte AVM'de objektiflere yansıdı. Öğle saatlerinde geldikleri AVM’de alışverişe çıkan anne kıza yeğeni Duru’da eşlik etti. Kızı ve yeğeni ile yakından ilgilenen Şeyma Subaşı, gün boyu çocuklarla birlikte mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı.

DANLA BİLİÇ

23-08/31/danla-bilic.JPG

SİYAHLAR İÇİNDE

Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan Danla Biliç, geçtiğimiz gün AVM'de objektiflere yansıdı. Tek başına alışverişe çıkan Danla Biliç, uzun süre mağazaları dolaştı. Sosyal medyada içerik üretmeye devam edeceğini ve YouTube kanalı için konuk bulma çalışmalarına başladığını belirten Biliç, "Eylül ayının başından itibaren sosyal medyada daha aktif olacağım’’ dedi. Ayrıca Danla Biliç’in siyahlar içindeki spor tarzı da dikkatlerden kaçmadı.

ASLI BEKİROĞLU

23-08/31/asli-bekiroglu.JPG

TEK BAŞINA ALIŞVERİŞ

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki gün AVM'de objektiflere yansıdı. Sabah saatlerinde tek başına alışverişe çıkan güzel oyuncu, uzun süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. AVM’de kaldığı süre boyunca neşeli ve eğlenceli halleriyle dikkat çeken Bekiroğlu, daha sonra aracını vale noktasından teslim alıp AVM’den ayrıldı.

NECATİ ATEŞ

23-08/31/necati-ates.JPG

EL ELE ALIŞVERİŞ

Türkiye'nin önde gelen kulüplerinde futbol oynadıktan sonra kariyerine yorumcu ve altyapı sorumlusu olarak devam eden eski milli futbolcu Necati Ateş, önceki gün kız arkadaşı İlsu Oban, ile birlikte AVM'de objektiflere yansıdı. Kız arkadaşıyla alışveriş turuna çıkan Ateş, bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptıktan sonra soluğu Morini’de aldı. Uzun süre yemek yiyip sohbet eden ve keyifli vakit geçiren çift, daha sonra araçlarını vale noktasından teslim alıp AVM’den ayrıldı.

MÜGE BOZ - CANER ERDENİZ

23-08/31/muge-boz-caner-erdeniz.JPG

EL ELE ALIŞVERİŞ

Ekranların güzel ve başarılı oyuncularından Müge Boz, önceki gün eşi Caner Erdeniz, ile birlikte AVM'de objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde el ele alışverişe çıkan ve bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan ikili, daha sonra yakın arkadaşlarıyla bir araya geldi. Ayrıca Müge Boz ve Caner Erdeniz’in şık ve renkli tarzı dikkatlerden kaçmadı.

TOLUNAY KAFKAS

23-08/31/tolunay-kafkas.JPG

YOĞUN İLGİ

Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, önceki gün eşi Oya Kafkas, ile birlikte AVM'de objektiflere yansıdı. Ankaragücü ile sezona hızlı bir başlangıç yapan Tolunay Kafkas, eşi Oya Kafkas ile geldikleri AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı.  Sevenlerinin ve futbol severlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kafkas, yanına gelenleri kırmayıp onlarla hatıra fotoğrafı çektirip ayak üstü sohbet etti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin