Öğretmen dizisi ne kadar izlendi? Reyting sonuçları...

Fox ekranlarının yeni dizisi Öğretmen geçtiğimiz akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı.

Merve Mutlu
05 Mart 2020 - 10:47
Gündem

Başrolünde idealist bir fizik öğretmeni olan ve alışıldık ders anlatımının dışında bir tarzı olan Akif öğretmen karakteri ile İlker Kaleli'nin, Gizem karakteri ile Afra Saraçoğlu'nun, Zeynep karakteri ile Ceren Moray'ın ve Rüya karakteri ile de Doğa Özüm'ün yer aldığı Öğretmen dizisi geçtiğimiz akşam yayın hayatına başladı. 

20-03/05/retmen-dizisi.gif

Çarşamba akşamlarında yayınlanmaya başlayan ve gerilim türünde verdiği başarılı örnek ile daha ilk bölümden çok konuşulan Öğretmen dizisi, sosyal medyanın da gündemindeydi. Yaşadığı zorbalıkların ardından intihar eden bir öğrencinin ardından, öğretmeninin bu intihara neden olan kişileri ve olayları bulma çabasının aktarıldığı dizi izleyiciler tarafından beğenildi. 

Öğretmen dizisi ne kadar izlendi?

20-03/05/akif-ogretmen.jpg

Fox ekranlarında yayınlanan ve hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile iddialı diziler arasına girmeyi başaran proje, AB'de 10.16 ile 1., ABC1 9.10 ile 3., Total'de ise 7.92 ile 3. oldu ve başarılı bir açılış yaptı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin