Oğuzhan Koç'tan Barış Manço çıkışı!

Efsane sanatçı Barış Manço'nun hayatının film olacağının duyurulmasının ardından kimin başrol olacağı merak konusu olmuştu. Şarkıcı Oğuzhan Koç ise bu duruma tepki gösterdi. İşte Oğuzhan Koç'un o yorumu...

Berfin Sengil
09 Şubat 2024 - 16:21
Magazin

Barış Manço'nun hayatının film olacağı öne sürülmesinin ardından usta sanatçıyı kimin oynayacağı merak ediliyordu. Sosyal medyada da bu konu hakkında anketler düzenlenirken Oğuzhan Koç'tan ilginç bir çıkış geldi.

Daha önce de Türkiye'nin efsane seslerinden Bergen ve Müslüm Gürses'in hayatları film olmuş, son olarak Cem Karaca'nın hikayesi beyazperdeye aktarılmıştı. Geçtiğimiz günlerde ölüm yıldönümü olan Barış Manço'nun hayatının da film olacağının duyulmasının ardından başrol için kamuoyu yoklamaları başladı.

Tepki Gösterdi

Gazetemagazin'in "Sizce Barış Manço'yu hangi ünlü oyuncu oynamalı" başlıklı anketine bir yorum da şarkıcı Oğuzhan Koç'tan geldi.

'Herkesin Hayatı Film mi Olacak'

Anketi alıntılayan Oğuzhan Koç, ''Bazı efsaneler yerinde rahmetle, huzurla uyusa mı acaba? Rahatsız etmesek mi? Herkesin hayatı film olacak diye bir yemin mi ettik acaba biz ülkece" yorumunda bulundu.

Oğuzhan Koç'un o paylaşımı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin