Okan Karacan’a yapımcı ödülü! Depremde vefat eden arkadaşına adadı...

Okan Karacan, duygusal konuşmasıyla ödül törenine damga vurdu! Okan Karacan kimdir? Okan Karacan ne ödülü aldı? Ödülü kimde adadı? Okan Karacan evli mi? Çocuğu var mı? Kaç yaşında?

Pınar Alçiçek
09 Mart 2023 - 13:08
Magazin

Başrolünü Erkan Petekkaya’nın üstlendiği “Filme Gel” adlı sinema filmine de imza atan, Medya yapım şirketinin sahibi Okan Karacan, başarılı çalışmalarıyla ödül kazanmaya devam ediyor. Karacan son olarak International Performans ve Proje Ödülleri töreninde “Yılın İstihdam Sağlayan Yapımcı Şirketi” ödülüne layık görüldü.

23-03/09/image00001.jpeg

DEPREMDE VEFAT EDEN ARKADAŞINA ADADI

Kuzey Medya Reklam Film Evi’nin sahibi Merve Boğazkesen Köksal ile MG Grup Lojistik’in ana sponsorluğunda gerçekleşen ödül töreninde ödülünü alan Okan Karacan, duygulandıran bir teşekkür konuşması yaptı. Karacan, ödülünü 6 Şubat depreminde yaşamını yitiren arkadaşına adadı: “Bu ödülü depremde hayatını kaybeden yakın arkadaşım Murat Akın ve tüm ekip arkadaşlarım için alıyorum. Yeni projelerle bizleri tüm platformlarda görmeye devam edeceksiniz.”

23-03/09/image00005.jpeg

OKAN KARACAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Okan Karacan, 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Televizyon ekranlarının tanıdık yüzlerinden biri olan Okan Karacan bugün 44 yaşına şovmen, program yapımcısı, radyocu, sunucu, tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. Okan Karacan'ın boyu 1,64 cm'dir. Okan Karacan ilk ve orta öğrenimini, İstanbul ili Şişli ilçesinde bulunan Terakki Vakfına ait Özel Terakki Lisesi'nde aldı. Üniversite eğitimi için Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünü kazanan Karacan, bu üniversiteyi tamamlayamadı, 1995 yılında ise kısa bir süre turizm alanında ticaret hayatına atıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin