Olcay Şahan'dan büyük itiraf!

Milli futbolcu Olcay Şahan, önceki gün çocuklarıyla birlikte Hupalupa Go Festivali’ne katıldı.

Pınar Alçiçek
03 Temmuz 2023 - 09:23
Magazin

Milli futbolcu Olcay Şahan, önceki gün çocuklarıyla birlikte Hupalupa Go Festivali’ne katıldı. İstanbul’da gerçekleşen festivalde çocuklarıyla birlikte doyasıya oyunlar oynayıp, keyifli bir haftasonu geçiren Şahan, daha sonra gazetecilerin sorularına cevap verdi.

23-07/03/olcay-sahan-1.jpg

1 yıl daha futbol oynayıp daha sonra jübile yapacağını ifade eden Şahan, “Birçok kulüpten teklif alıyorum ama doğru kararı vermek için acele etmeyeceğim.” dedi.

Uzun yıllar Beşiktaş’ta top koşturan ve sıkı bir Beşiktaşlı olduğu bilinen Olcay Şahan, eski kulübüyle ilgili yöneltilen soru üzerine, “Bir gün Beşiktaş'a hoca olarak döneceğim. Bu benim en büyük hayalim.” diyerek eski kulübüne olan sevgisini de dile getirmiş oldu.

Milli futbolcu, daha sonra çocuklarının yanına dönerek, oyun parkurlarında beraber oyunlar oynayıp, eğlence dolu vakit geçirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin