Ömür Gedik: "Bu benim seçimim"

Ömür Gedik geçtiğimiz özel bir mekanda sahne aldı. Sahnedeki anlarını sosyal medyadan da paylaşan Gedik'in bir takipçisi sahne kostümünü çok açık bulunca şarkıcıdan cevap gecikmedi. Ömür Gedik, babasının da aynı düşündüğünü ancak bunun kendi tercihi olduğunu vurguladı.

ozan
16 Kasım 2023 - 09:18
Magazin

Ünlü şarkıcı Ömür Gedik, geçtiğimiz akşam özel bir mekanda sevenleriyle buluştu. Kendisini dinlemeye gelen sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşatan Ömür Gedik, bu anları sosyal medya hesabından hayranlarıyla da paylaştı.

23-11/16/mur-gedik1d-1700118712.jpg

Sahnesinde giydiği lila elbiseyle büyük beğeni toplayan Gedik, sosyal medyadan bir takipçisinin kendisine “Çok çıplak” yorumunu diline dolamadan da edemedi.

Ömür Gedik, “Babam da aynı senin gibi çıplak buldu ama bu benim seçimim” diyerek kibar bir şekilde takipçisine cevap verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin