Ömür Gedik: "Sahne cesurların yeridir"

Ömür Gedik geçtiğimiz akşam verdiği özel bir restaurantta verdiği konserde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Gedik, cesur açıklamalar yaptığı konserde yeni şarkısının müjdesini de verdi.

ozan
10 Kasım 2023 - 09:19
Magazin

Adından sıkça söz ettiren şarkıcı Ömür Gedik, konserlerine tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz akşam özel bir restaurantta sahne alan Gedik, sevenlerinin karşısına derin göğüs dekolteli taşlarla kaplanmış transparan bir kıyafetle çıktı.

23-11/10/mur-gedik2.JPG

Güzelliği ve zarafetiyle göz kamaştıran Ömür Gedik, “Sahne cesurların yeridir” sözleriyle iddiasını dile getirdi. Sahne kıyafetlerini özenle seçtiğini söyleyen şarkıcı, “Sahnede canlı performans kadar değerli ve önemli olan bir başka şey de görsel güzellik” dedi.

Müzikseverlere yeni single müjdesini sahneden veren Gedik, “Şarkı üzerinde çalışmalarım devam ediyor. Yakın bir zamanda sizlerle paylaşacağım” dedi. Kendisini dinlemeye gelen sevenlerine söylediği şarkılarla unutulmaz bir akşam yaşatan şarkıcı, muhteşem performansının yanı sıra enerjisiyle de büyük alkış aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin