Onur Tuna'nın performansı bölüme damgasını vurdu! Şahane Hayatım 11. bölümde Mesut fırtınası esti!

Şahane Hayatım'ın 11. bölümüne Mesut karakterini canlandıran Onur Tuna'nın performansı damga vurdu. Hilal Altınbilek'in canlandırdığı Şebnem ile Mesut'un sahnesinde Onur Tuna'nın kendi sesinden dinlenen şarkı sosyal medyada olay oldu. Onur Tuna'dan da konuya ilişkin açıklama geldi. Şahane Hayatım'ın 11. bölümünde ne oldu? Şahane Hayatım'ın 12. bölümünde ne olacak? Şahane Hayatım'ın konusu ne? Şahane Hayatım Mesut kimdir? Onur Tuna kimdir? Hilal Altınbilek kimdir?

FOX'un iddialı yapımlarından olan Şahane Hayatım'ın 11. bölümü yine ekranlarda fırtına etkisi yarattı. 17 Ocak'ta yayınlanan bölümün en çok konuşulan sahnelerinden biri ise başrol oyuncuları Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın tartıştığı sahnede Tuna'nın seslendirdiği şarkı oldu.

Sözü ve müziği kendisine ait olduğu ortaya çıkan Onur Tuna'nın seslendirdiği "Bitik Yine" şarkısı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. 

'Her Şey Bi' Anda Oldu'

Onur Tuna sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Şarkının tamamı bu hafta yüklenir arkadaşlar. Her şey bi' anda oldu. Tam toparlanamadık. Umarım beğenirsiniz.

Söz müzik bana ait ama aranje ve gönül kısmında arkamdaki dahi Serhat Şensesli'ye kocaman teşekkürler. Ayrıca şarkıyı dinlettiğimde sahnede kafasına oturtan yönetmenlerime ve yapım şirketime teşekkür ederim."

Şahane Hayatım 12. bölümüyle 24 Ocak Çarşamba günü saat 20.00'da FOX ekranlarında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin