Otel Divane'nin Şenay'ı çoktan delirmiş!

''Rolüm başlamadan delirdim...''

resim yok
23 Temmuz 2014 - 13:07
Magazin

''Rolüm başlamadan delirdim...''

Oyuncu Esra Sönmezer, Show TV ekranlarına gelmeye başlayan 'Otel Divane' dizisinde akli dengesini yitirmiş, resepsiyonist 'Şenay Şirinaynay' karakterini canlandırıyor.

 

ROLÜ İÇİN...

Oyuncu, rolüne hazırlanmak için Erasmus'un 225 sayfalık 'Deliliğe Övgü' ve yaklaşık 800 sayfadan oluşan Michel Foucault'un 'Deliliğin Tarihi' kitaplarını bir günde bitirdiğini söyledi.

Sönmezer;

 

''HAYATIMDA İLK KEZ...''

''Hayatımda ilk kez bir günde, yaklaşık 1000 sayfa okuyup iki kitap birden bitirdim. Bugüne kadar en fazla 300 sayfa okuyabilmiştim.

'Şenay Şirinaynay'la kendi okuma rekorumu da kırdım.

 

''ÇOKTAN DELİRDİM!''

Sanırım dizi başlamadan önce bunu yaparak çoktan delirdim'' dedi.[reklam]

SÖNMEZER'İN YAŞAMI

26.02.1985 doğumlu ve İstanbul'da doğan Esra Sönmezer, Arnavut kökenli büyük bir ailenin tek çocuğu. 2002 yılında katıldığı Türkiye güzellik yarışmasında 1. seçildi. Aynı yıl, ülkemizde gerçekleşen Dünya Güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil etti ve dünya 4.sü oldu. Fakat yarışmada haksızlığa uğradığını düşündüğü için tacını kabul etmeyerek sahneye attı..

Güzellik yarışmasının ardından, Turkcell reklamlarında 1 yıl boyunca oynadı, fakat 2002 yılında annesini ansızın kaybetmenin acısıyla ve yaşı küçük olduğu için ailenin kararıyla 6 yıl çalışma hayatına ara verip, eğitimini tamamladı..

2004'ten 2007 yılı sonuna kadar Erdem Siyavuşgil'den şan, solfej ve musiki dersleri aldı.. 2007 yılında Müjdat Gezen'in Teşviği ile Müjdat Gezen 'Aktör Studio' oyunculuk okuluna girerek, tiyatro, müzik, dans, diksiyon ve sinema dersleri almaya başladı.

 

 

'OTEL DİVANE'DE İLK BÖLÜM HEYECANI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin