Oyuncu çiftten sevindiren haber geldi

Oyuncular Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu ikinci kez ebeveyn olmanın heyecanını yaşadı. Taner Ölmez'in oğulları Hazar ile ilk karesi de sosyal medya hesabından yayınlandı.

Berfin Sengil
15 Mart 2024 - 13:15
Magazin

2021 yılında nikah masasına oturan ve geçtiğimiz yıl kızları Zeynep'i kucaklarına alan Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu, yeniden anne baba olmanın heyecanını yaşıyor.

Katıldığı bir programda ikinci çocuklarının adının Hazar olacağını açıklayan Taner Ölmez'in, oğluyla ilk karesi de geldi.

Önceki gün doğum yapan Ece Çeşmioğlu'nun sosyal medya hesabından verdiği müjdeli habere çok sayıda yorum gelirken, oyuncu eşi Taner Ölmez'in Hazar ile pozlarına da yorum yağdı.

Taner Ölmez, kızları Zeynep'e adını kendisinin verdiğini söylemiş ve ikinci çocukları için Ece Çeşmioğlu ile yaptıkları anlaşma gereği isim hakkını ona verdiğini duyurmuştu.

İşte Taner Ölmez ile oğlu Hazar'ın ilk karesi...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin