Oyuncu Görkem Sevindik oğluyla görüntülendi!

Yer aldığı başarılı projelerle kariyer basamaklarını hızla çıkan Görkem Sevindik, bu kez özel yaşamıyla gündemde. Geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde oğluyla objektiflere yansıyan Sevindik, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

ozan
29 Eylül 2023 - 09:25
Magazin

Yakışıklı oyuncu Görkem Sevindik, geçtiğimiz gün oğlu Marsel ile birlikte Vadistanbul’da objektiflere yansıdı. Kısa bir süreliğine alışveriş merkezinde kalan ünlü oyuncu, Eğlence Merkezi’nde oğluyla keyifli zaman geçirdi.

23-09/29/gorkem-sevindik.JPG

Ateş Kuşları’ dizisinin yeni sezonuyla birlikte iş hayatına tekrar başladıklarını belirten Sevindik, ''Çekimlerden arta kalan zamanı ailem ile  geçiriyorum.” dedi…

Görkem Sevindik kimdir?

Sinema ve tiyatroculuk için içerisinde inanılmaz bir sevgi besleyen Görkem çok disiplinli ve çok çalışkan birisiydi ve idealleri vardı bu ideallerinin peşinden koşarak İstanbulun yolunu tuttu ve burada çabalamaya uğraşmaya başladı. Ardından Görkem Sevindik msm ye katıldı. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim almaya başladı.Kendisini yavaş yavaş geliştirmeye başlayan Görkem Sevindik takip eden yıllarda Uğur Uludağın tiyatro ekibine katıldı buradada çalışmalarına ve egitimine devam ederek kendisini geliştirmeyi sürdürdü. Bu tiyatro ekibinde küçük rollerde kendini gösterme şansını bulan Görkem Sevindik ilerleyen zamanlarda kendisini kanıtlamak adına Best Model yarışmasına katıldı fakat burada çok büyük bir başarı elde edemeyen Görkem Sevindik tekrar ideallerinin peşinde koşmaya devam ederek tiyatro ve sinema oyuncusu olmak için çabaladı. Daha sonra Pana Film Akademi’nin açıldıgını duydu ve hemen buraya kayıt oldu. Burada Kurtlar Vadisinin yapımcısı olan Raci Şaşmaz ile tanıştı ve Raci Şaşmaz onu çakırın oğlu pusata ve çakıra çok benzedigi için bu rolde oynaması için bir teklif sundu. Ardından Görkem Sevindik Kurtlar Vadisi dizisinde boy göstermeyebaşladı. Bu rol sayesinde kendisini kanıtlama fırsatı eline geçen görkem bufırsatları iyi degerlendirdi ve değerlendirmeye de devam ediyor.Görkem kısa süre içerisinde büyük bir hayran kitlesi edindi ve yüzlerce binlerce insanı peşinden sürükler hale geldi. Kurtlar Vadisinde Süleyman Çakır’ın oğlu Pusat Çakır karakterini canlandırmıştır. Şu anda 'Ateş Kuşları' dizisinde oynamakta.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin