Oyuncu Hülya Koçyiğit'in ayağı çürümeye başladı!

Yeşilçam'ın sevilen oyuncularından Hülya Koçyiğit, üç hafta önce ayak bileğini burkmuştu. Burkulan ayağın kırığa dönüştüğü ve çürümeye başladığı öğrenildi. İşte detaylar..

Merve Mutlu
04 Aralık 2018 - 12:23
Magazin

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Hülya Koçyiğit, 20 gün önce görevli olduğu Cumhurbaşkanlığı bünyesindeki Kültür Sanat Politikaları Kurulu'nun Sultan Ahmet'teki toplantısına yetişmek için otomobilinden indikten sonra koşarken ayağını burkarak sağ ayağının topuğunu çatlatmıştı. 

Usta oyuncunun ayağının ayağındaki çatlak kırığa dönüşmüştü ve yer yer çürümeler başladı. Habertürk'ün haberine göre; ayağını burktuktan sonra ağrıya rağmen topuğunun çatladığının fark etmeyen usta oyuncu, ayağının şişmesiyle hastaneye gitmiş ve ayağı alçıya alınmıştı.

18-12/04/kocyigit.png

Doktor kontrolüne giden Hülya Koçyiğit, çatlağın kırığa dönüşmesi ve ayağının çürümeye başlamasıyla hayal kırıklığı yaşamıştı. 6 hafta daha yatması gerektiğini öğrenen Koçyiğit, "Moralim çok bozuk. Kırık ve çürüme olması beni bir hayli üzdü. Ne yapalım artık? Yapacak bir şey yok. Hiç sevmiyorum ama yatmaya devam edeceğim. Allah, bundan beterini göstermesin" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin