Oyuncu Pelin Akil bebek müjdesini böyle verdi!

Başarılı ve sevilen oyuncu Pelin Akil, kendisi gibi oyuncu Anıl Altan ile 3 yıl önce dünya evine girmişti. Oyuncu Pelin Akil, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla bebek bekledikleri müjdesini sevenleriyle paylaştı.

Merve Mutlu
06 Kasım 2018 - 11:42
Magazin

Ekranların başarılı ve sempatik oyuncusu Pelin Akil, yaklaşık 3 yıl önce kendisi gibi oyuncu Anıl Altan ile dünya evine girmişti. Sosyal medyada kısa ve eğlenceli videolarıyla takipçilerini imrendiren çiftten, sevenlerinin beklediği bebek müjdesi nihayet geldi. 

18-11/06/pelin-akil-anil-altan-cifti.jpg

Evlilik hayatlarını eğlenceli videolarla takipçileriyle sunan Pelin Akil - Anıl Altan çifti bu kez farklı bir sosyal medya paylaşımıyla  takipçilerini sevindirdi. 2016 yılında evlenen ve bir süredir hamilelik söylentilerini yalanlayan Pelin Akil, bebek müjdesini Instagram üzerinden paylaştı. 

18-11/06/pelin-akil-hamile-1541492773.jpg

Instagram paylaşımında oyuncu Anıl Altan'ın, Tarkan'ın gündeme oturan "Baba oluyorum" videosunun taklidini yapması takipçilerini güldürdü. Şakanın üzerine Pelin Akil haberin doğru olduğunu söylerken, "Evet arkadaşlar öyle bir şey var ama o haberler duyulduğunda henüz 3 aylık bile değildi. Biz biraz daha gelişmesini bekleyip öyle size haber vermek istedik. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı bekliyoruz" dedi.

18-11/06/pelin-akillll.jpg

Pelin Akil kimdir?

18-11/06/pelin-akil-jpeg.jpg

17 Nisan 1986 doğumlu güzel oyuncu, çeşitli reklam filmleri, tiyatro, sinema ve dizilerde rol aldı. 
Rent Müzikali, Marika’nın Serveti, Abim Geldi, Istanbulname, Depo ve Sersefil-Korkuyorum sevgilim gibi tiyatro oyunlarında izleyici karşısına çıktı. FOX’ta yayınlanan Arka Sıradakiler dizisinde 4 sezon oynadı, TRT 1’de yayınlanan Kurt Kanunu dizisinde Ballı Naciye rolünde oynadı, TRT 1 de yayınlanan Seksenler dizisinde Seçil karakteri ile yer alan Pelin Akil 6. sezonda tekrar dizi’ye dahil olmuştur. 2012 yılında Suskunlar dizisine Nisan karakteri ile dahil oldu. Bunun yanı sıra TRT 1 de yayınlanan Kızıl Elma , Show TV’de yayınlanan Ne Münasebet ve ATV de yayınlanan Aile Iṣi gibi dizilerde de rol aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin