Oyuncu Seda Güven evleniyor! Kınalar yakıldı!

Güzel oyuncu Seda Güven'den güzel haber geldi..

Merve Mutlu
18 Haziran 2019 - 17:06
Magazin

Daha önce Ekmek Teknesi, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kurt Seyit ve Şura, Adı Zehra gibi başarılı yapımlarda rol alan güzel oyuncu Seda Güven evleniyor.

19-06/18/seda-guven.png

Sevgilisi Ali Güven ile düğün öncesi Bodrum tatiline çıkan Seda Güven, arkadaşlarının ve ailesinin yer aldığı bir kına organizasyonu ile geçtiğimiz akşam kınaları yaktı. Sosyal medya hesabında "Sedoş'un kınası" etiketi ile paylaşım yapan Güven, bir süredir aşk yaşadığı iş insanı olan Ali Güzel ile dünya evine girmek için gün sayıyor.

19-06/18/seda-guven-evlenypr.png

"Kınayıgetiraneeeey #sedoşunkınası
Öyle güzel bir ortam hazırladı ki canım @ececollection kına tatoocumuzdan ,DJimize kadar @djasyaofficial tüm detaylarıyla bizi özellikle beni öyle mest etti ki göbek atarken düşüp tekrar kalkıp devam etmişliğim var (3. foto ayaklara dikkat)"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin