Ozan Güven'e destek veren Halit Ergenç açıklaması nedeniyle özür diledi!

Yaptığı son açıklama ile olay yaratan Ergenç'ten beklenen özür geldi.

Merve Mutlu
18 Ağustos 2020 - 15:02
Magazin

Geçtiğimiz dönemde eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'u darp ettiği haberleri ile gündeme gelen ve hem mesleştaşlarından hem izleyicilerden hem de senaristlerden büyük tepki gören Ozan Güven, gündemde kalmaya devam ederken, Babil dizisinde birlikte rol aldığı Halit Ergenç'in Güven'i savunan açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

20-08/18/ozan-guven.jpg

En son, hala devam etmekte olan Star TV'nin sevilen dizisi Babil'de rol alan Güven hakkında ayrılık iddiaları gündeme gelmiş hemen ardından da dizinin yapımcısı Ay Yapım Güven ile yollarını ayırdıklarını açıklamıştı. Tepkilerin odağı olan Güven hakkında açıklama yapan Ergenç, "Ozan’ın takdiridir. Ben Ozan’ı çok severim, uzun zamandır da tanırım. Sevgimiz baki. Böyle bir olay geldi başına. Ben buradan alnının akıyla çıkacağını düşünüyorum. Mutlaka adalet yerini bulacaktır. Öyle bir karaktere sahip olduğuna hiç şahit olmadım. Mutlaka orada bir şey olmuştur. Adalet çözecektir olayı. Herkesin hakkında hayırlısı." ifadelerini kullandı ve tepkilerin odağı haline geldi.

"Hak veriyorum ve özür diliyorum."

20-08/18/halit-ergenc.jpg

Yaptığı açıklamayla tepki gören ve sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına giren Ergenç sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Yargı süreci devam eden ve beni çok üzen bir konuyla ilgili, sadece bir temenni niyetiyle yaptığım açıklama, kendimi doğru ifade edemememden dolayı maksadını çok aştı. Bundan dolayı çok üzgünüm. Şiddetin hiçbir türünün yanında olmam mümkün değil. Bilhassa son derece hassas olduğum kadına şiddet konusunda mağdur olmuş ve bu konuda mücadele eden herkesi hayal kırıklığına uğrattığımı anlıyorum, hak veriyorum ve özür diliyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin