Ozark 2. sezon fragmanı yayınlandı! Yeni sezon ne zaman başlıyor?

Netflix'in Ozark dizisi 2. sezonuyla dönüyor. Ozark 2. sezon ne zaman başlıyor? Yeni sezondan ilk görüntüler yayınlandı.

Volkan Küçükel
21 Haziran 2018 - 22:49
Gündem

"Pek çok şey yaptık, asla yapmayacağımızı söylediğimiz şeyler..."

Byrde ailesi geri dönüyor! Geçtiğimiz yıl 21 Temmuz'da 10 bölümlük ilk sezonuyla Netflix abonelerine sunulan "Ozark"ın 2. sezonu için ilk fragman ve yeni sezondan ilk görseller paylaşıldı.

OZARK 2. SEZON 31 AĞUSTOS'TA NETFLIX'TE!

Jason Bateman ve Laura Linney'in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni sezon bölümlerinin 31 Ağustos'ta platformdaki yerini alacağı da duyuruldu.

18-06/21/ozark-2-sezon-foto-1.png

Julia Garner ve sezonun yeni yüzü Janet McTeer'i de oyuncu kadrosunda bulunduran Ozark'ın yeni sezonu için yayınlanan 40 saniye süreli fragman Laura Linney'in Wendy Byrde karakterinin "Pek çok şey yaptık, asla yapmayacağımızı söylediğimiz şeyler..." sözleriyle başlarken Jason Bateman'ın hayat verdiği Marty Byrde karakterinin "İnsanlar seçimler yapar Wendy ve bu seçimlerin sonuçları vardır" yanıtıyla devam ediyor.

18-06/21/ozark-2-sezon-foto-2-1529611659.jpg

OZARK 2. SEZON HİKAYESİ

Merakla beklenen ikinci sezonun hikayesinde Byrde ailesi sorunlu kara para aklama ve uyuşturucu karteli sularında gezinmeye devam ediyor.

18-06/21/ozark-2-sezon-foto-3.jpg

Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Jordana Spiro, Jason Butler Harner, Peter Mullan ve Lisa Emery gibi isimleri de oyuncu kadrosunda bulunduran Ozarks, Media Rights Capital ve Aggregate Films ortak yapımcılığında hazırlanıyor.

Ozark 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin