Özel Haber I The Last Of Us 2. Sezon için uzun bir bekleyiş bizleri bekliyor!

İlk sezon sonrası 2. sezonu heyecanla beklenen The Last Of Us dizisinin uzun soluklu olacağı gündeme geldi. Peki The Last Of Us dizisinin 2. sezonu ne zaman gelecek? The Last Of Us 2. sezonda neler olacak? The Last Of Us 2. sezonun oyuncu kadrosunda kimler var? The Last Of Us 2. sezonun hazırlıkları neden durdu? The Last Of Us 1. sezonda neler oldu? The Last Of Us 3. sezon olacak mı? The Last Of Us 3. sezon ne zaman çekilecek? The Last Of Us 4. sezonu yapılacak mı? The Last Of Us 4. sezona kadar uzayacak mı?

Volkan Usta
07 Kasım 2023 - 09:15
Kültür Sanat

Oyun dünyasının hikayesi ve bulunduğu dünya açısından çok sevilen yapımı The Last Of Us'ın dizisinin ilk sezon başarısının ardından daha uzun sürebileceği iddiaları güçlenmeye başladı. İşte detaylar!

23-08/19/the-last-of-us-pedro-pascal-bella-ramsey-6411a106a922c.jpg

Başrollerinde Pedro Pascal ile Bella Ramsay’in yer aldığı The Last of Us dizisi ilk sezonuyla çok sevildi ve birçok başarı elde etti. İkinci sezon için hazırlıkların grev sebebiyle sekteye uğraması yeni sezonda gecikmelere sebep olsa da çok geçmeden 2. sezon için yakın zamanda çalışmaların bitebileceği ön görülüyor. Tüm bu gelişmelerin ardından dizinin sevenlerini sevindirici bir haber daha geldi. 

23-08/19/indir.jpg

Yakın zamanda yapılan bir röportajda The Last of Us’ın yönetmeni Craig Mazin dizinin 4 sezon vizyonu olacak mı soruları üzerine: “Evet dört dedim farkındayım. Ama asla bilemezsiniz. İşin sonunda üç ya da beş de olabilir. Ama dört iyi bir sayı gibi görünüyor. Anlattığımız hikâye nedeniyle bazı sezonlar daha az bölüme ihtiyaç duyarken, bazıları daha fazla bölüme ihtiyaç duyacak.” 

23-08/19/xuzxf5q2rpgaawpl94ebp5.jpg

İkinci sezonda "Abby" karakterini kimin canlandıracağı sorusuna da yanıt veren Mazin, "Grev bizi yolumuzdan alıkoydu. İşler tıkırındaydı ve hatta Abby, üstesinden gelmek istediğimiz ilk roldü. Büyük oyuncu duyuruları yapma ve insanların ‘Gerçekten mi?’ demesi konusunda oldukça iyi bir geçmişimiz var ve bu muhtemelen devam edecek. İnsanlar aynı fikirde olmayabilir ama bence şu ana kadar doğru olanı yaptık ve seyirciler de doğru yaptığımızı düşünüyor ve Akademi de doğru yaptığımızı düşünüyor." diyerek karakter için ipucu vermekten kaçındı.

The Last of Us'ın 2. sezon çekimlerine 2024'ün ilk aylarında başlanması planlanıyor. Ayrıca merakla beklenen dizinin ikinci sezon prömiyerinin 2025’te yapılması planlanıyor. 

2025'ten önce yayınlanamayacak HBO dizileri:

- Euphoria

- The Last of Us

- The White Lotus

- Welcome to Derry

Dizilerin geç gelme sebebi ise; Yapımcılar Birliği'nin senarist ve oyuncuların makul asgari ücret ve yapay zeka kullanımına karşı korunma taleplerinde orta yolu bulmak yerine uzun süre yıldırma politikası izlemeye çalışması elbette ki.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin