ÖZEL HABER | Şeyma Subaşı'nın estetiksiz halini görenler "Yok böyle değişim!" diyecek...

Sosyal medyanın popüler yüzü Şeyma Subaşı'nın estetiksiz hali şok etti! Şeyma Subaşı kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Nereleri estetik? Şeyma Subaşı estetiksiz hali nasıl?

Pınar Alçiçek
01 Ağustos 2023 - 15:49
Magazin

İş insanı Acun Ilıcalı ile olan birlikteliğiyle tanınan Şeyma Subaşı'nın estetiksiz hali Diziler.com'da!

İLGİLİ İÇERİK

23-08/01/dfvb.jpg

Ilıcalı ile olaylı boşanmanın ardından aldığı nafaka ile gündeme gelen Şeyma Subaşı, sonrasında birçok isim ile anılmaya başlamıştı.

23-08/01/sdfv.jpg

Son olarak Mısırlı iş insanı Meedo ile aşk yaşayıp dünyaevine giren popüler isim, sosyal medyada deyim yerindeyse 'Canlı yayın' yaparak lüks hayatını takipçileriyle paylaşmasıyla da dikkat çekiyor.

23-08/01/lkmnb.jpg

Mankenlik yaptığı zamanlardaki fotoğrafları ve şimdiki hali arasındaki farkla estetiğin nimetlerinden faydalandığı görülen Subaşı'nın, bu işlemlerle güzelliğine güzellik katması gözlerden kaçmadı...

23-08/01/dfvbb.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin