Özge Özacar'ın hayali gerçek oldu! Dünyaca ünlü aktör ile sonunda tanıştı!

80. Venedik Film Festivali'ne katılan oyuncu Özge Özacar, bu festivalde bir hayalini gerçekleştirdiğini söyledi. İşte Özge Özacar'ın hayalini gerçek kılan o isim...

ozan
04 Ekim 2023 - 17:02
Magazin

Ata Demirer'in "Bursa Bülbülü" filmiyle komedi dünyasında önemli bir atılım yapan ve son olarak rol aldığı yaz dizisi "Kısmet"te çok sevilen oyuncu Özge Özacar, bu yıl 80'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali'ne katıldı.

Geçtiğimiz günlerde marka yüzü olduğu ayakkabı firmasının lansman gecesinde Venedik Film Festivali'ndeki izlenimlerinden bahseden Özge Özacar, bir hayalinin de bu festivalde gerçek olduğunu söyledi.

23-10/04/zge-ozacar-2-1696430036.png

Haluk Bilginer'den ilham alıyor

Sohbet sırasında öncelikle Haluk Bilginer'e olan hayranlığından bahseden Özge Özacar, "Ondan çok ilham aldığım için Haluk abi ile tekrardan çalışalım istiyorum. Onunla beraber bir dizi projesi yapmıştık." ifadelerini kullandı.

23-10/04/jack-nicholson.jpg

Venedik'te dünyaca ünlü aktör Jack Nicholson ile tanıştığını ifade eden Özacar, "Yabancı oyuncular arasında ise Jack Nicholson ile çalışmak isterim. Venedik’te tanışmıştık, sohbet etme imkanım oldu. İşlerini çok sevdiğim, özellikle karakter yapımını çok sevdiğim bir oyuncu. Onunla beraber güzel bir psikoloji, gerilim filminde oynamak çok isterim" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin