Özge Özpirinçci ilk aşkından bahsetti!

''Aşka bakışım değişti...''

resim yok
22 Temmuz 2014 - 14:19
Röportaj

''Aşka bakışım değişti...''

'Karışık Kaset' filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Özge Özpirinçci, "Aşk hakkında tek düşündüğüm şey, gerekli olduğu. Her insana, her yaşta, her koşulda..." diyor.


Özge Özpirinçci, başrolünü Sarp Apak'la paylaştığı 'Karışık Kaset'te 'İrem' karakterini canlandırıyor.

Çekimleri devam eden filmde, güçlü bir kadını oynayan Özpirinçci ile yeni projesini, aşka bakışını ve mutsuzluklarını nasıl aştığını konuştuk.

'Karışık Kaset' filminde ne anlatılıyor?

'Karışık Kaset', 90'larda çocuk olmayı hatırlatacak... Unuttuğumuz güzel ve naif anılarımızı canlandıracak. Kurşun kalem ve kaset arasındaki ilişkiyi bilen son kuşak olarak, geçmişimizden birçok an yakalayacağız. Aynı zamanda 10 yıl arayla karşılaşan iki insanın birbirinin hayatında ne gibi değişiklikler yapabileceğini  gösterecek.

Sizi bu projede çeken ne oldu?

Bu benim romantik komedi türüne yakın ilk sinema filmim. Senaryoyu okuduktan sonra, yönetmenimiz ve senaristlerimizle tanışmamla kafamda kalan birkaç soru da cevaplanmıştı. Bir de çok sevdiğim arkadaşım Sarp Apak ve Bülent Emin Yarar ile beraber oynama düşüncesine 'Hayır' diyemedim.

Canlandırdığınız 'İrem' nasıl biri?

İrem, küçük yaşta anne ve babasının boşanmasıyla hayatın ilk şokunu yaşamış; bu olay onu daha da güçlendirip, hırslandırmış. Hayatın ona sunduğu fırsatlardan sonuna kadar faydalanabilecek, önüne çıkan her engeli yılmadan, usanmadan aşabilecek güçlü bir kız.

Filmin sloganı 'İlk aşk unutulmaz'. Siz ilk aşkınızı unuttunuz mu peki?

İlk aşk unutulmaz. Unutulursa ilk aşk olmaz. Ben ilk aşkımı unutmadım ve hiçbir zaman da unutmak istemem. Onun yüzünden neler çektim, daha ortaokuldaydım...   

Aşk hakkında şu an ne düşünüyorsunuz?

Aşk için tek düşündüğüm şey, gerekli olduğu. Her insana, her yaşta, her koşulda... Aşka bakışım yıllar geçtikçe değişiyor ama olumlu yönde![reklam]

ARTIK ÖNCE BEN...

Filmde 'Ulaş', 'İrem'e aşkını anlatmakta zorlanıyor. Siz duygularınızı rahatlıkla ifade eder misiniz?

Son zamanlarda geliştirdiğim bir özelliğim oldu, duygularımı ifade edebilmek. Eskiden hep karşımdakini kırmamak için uğraşırdım ama artık önce kendimi düşünüyorum.

En hayran verici özelliğinizin ne olduğunu düşünüyorsunuz?

Herkes tarafından anlaşılmasa da, sarkastik yapım diyebilirim. Bir de hayat sevincim...

Çevrenizdekiler de  enerjinizin çok yüksek olduğunu söylüyor...

Evet, genel olarak pozitif bir insan olarak bilinirim. Hatta birçok arkadaşım moralleri bozuk olduğunda beni arayıp, enerjilerini yükseltmemi ister.

Siz mutsuzluklarınızı nasıl aşarsınız?

Mutsuz olduğumda, içinde bulunduğum durumla ilgili elimden hiçbir şey gelmiyorsa ağlarım, uyurum veya sevdiğim bir romantik komedi bir filmi izlerim.

 

ANI YAŞAMA TARAFTARIYIM

'Karışık Kaset'te hikaye, Türkçe pop şarkılar eşliğinde anlatılıyor. Sizin hayatınızın fon şarkısı nedir?

Hayatımın bir tane fon şarkısı var demek, geri kalan bütün güzel şarkılara haksızlık olur. Sezen Aksu, Tarkan, Kenan Doğulu, Levent Yüksel, Sertab Erener, Burak Kut, Mirkelam, İzel-Çelik-Ercan ve daha niceleri, ne şarkılar yaptılar ve ne mutlu ki yapmaya devam ediyorlar.

Film çekimleri dışında neler yapıyorsunuz şu sıralar?

Bulduğum her fırsatta tatile gitmeye çalışıyorum çünkü denize girmek ve yüzmek beni çok mutlu ediyor. Amerika'dan ağabeyim gelecek, üç hafta boyunca onunla bol bol zaman geçirmeyi planlıyorum. Onun dışında gündelik hayatıma devam ediyorum. Dizi projeleri geliyor, onları değerlendiriyorum.

Geleceğe dair plan yapar mısınız yoksa anı yaşama taraftarı mısınız?

Daha çok anı yaşama taraftarıyım. Zaten mesleğim gereği son altı yıldır pek plan yapamıyorum. Bu konuda en çok babamı kıskanırım. Önümüzdeki iki yılın yurt dışı rota planları hazırdır ve bana her seferinde sorar; 'Katılmak ister misin?' diye...

 

 

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ KİMİNLE TATİLE ÇIKTI?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin