Özge Özpirinçci imaj değiştirdi

Sandık Kokusu'nun başarılı oyuncusu Özge Özpirinçci yenilediği saçlarıyla poz verdi. Özpirinçci, saçlarına halen alışamadığını kaydetti.

Berfin Sengil
28 Mart 2024 - 15:31
Magazin

Şimdilerde Demet Akbağ, Necip Memili, Metin Akdülger ile birlikte Sandık Kokusu dizisinde yer alan ve Aşk Yeniden, Kadın gibi yapımlarla tanınan Özge Özpirinçci değiştirdiği imajıyla gündemde. Başarılı oyuncu yeni imajıyla verdiği pozuna ilginç bir not düştü.

Tatar Ramazan dizisinde birlikte rol aldığı Burak Yamantürk ile dünyaevine giren ve Mercan isimli bir de kızları bulunan Özge Özpirinçci'nin sosyal medyadan paylaştığı doğal halleri, sevenlerinin beğenisini kazanıyor.

Beyaz Saçlarıyla Dikkat Çekiyordu

Beyazlayan saçlarını uzun süre boyatmayan Özge Özpirinçci, imaj değişikliği yaparak kısa bir süre önce saçlarını boyattı.

Doğal halleriyle pek çok takipçisi tarafından çok sevilen Özge Özpirinçci'nin yeni imajı da kimileri tarafından beğeniyle karşılandı. Ancak Özpirinçci'nin yeni saçlarını doğal bulmayarak eleştirenler de görüldü.

Saçlarına Alışamadı

Kendisi de yeni saçlarından dertli olan Özge Özpirinçci, sosyal medyadan yayınladığı hikayesine, "Ben bu saça hâlâ alışamadım" notunu düştü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin