resim yok
02 Eylül 2014 - 09:38
Magazin

''Sevgilime ayıp...''

Özge Özpirinçci suskunluğunu bozdu!

Özge Özpirinçci; Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar'ın düğün gecesinde Özge Özpirinçci sosyal medyada 'en çok konuşulan kişi' olmuştu.

 

'BEN EZİK DEĞİLİM!'

Engin Altan'ın düğün günü Twitter'da destek mesajları alan Özge Özpirinçci bu durumdan rahatsız.

Engin Altan Düzyatan'ın Neslişah Alkoçlar'la evlendiği gece eski nişanlısı Özge Özpirinçci'ye Twitter'da alaycı destek mesajları yağmış, güzel oyuncu trend topic olmuştu.

 

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLAMIŞ

Habertürk'ün haberine göre; Özpirinçci'nin o gece yazılanlar yüzünden hüngür hüngür ağladığı ortaya çıktı.

Başarılı oyuncu mesajların ardından dostlarına, ''Bitmiş bir ilişki, benim zaten yeni bir ilişkim var, ona da saygısızlık bana da. Beni ezik kadın gibi gösteriyorlar'' diye dert yandığı öğrenildi.[reklam]

ŞAŞKINA ÇEVİREN MESAJLAR

Oyuncu Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar geçtiğimiz günlerde Beykoz'dan gerçekleştirilen bir törenle dünyaevine girmişti.

Bu evlilik sosyal medyanın gündemine oturmuş Engin Altan'ın eski sevgilisi Özge Özpirinçci, düğün esnasında Twitter'da TT listesine birinci sıradan girmişti.

Engin Altan'ın eski sevgilisi Özge Özpirinçci, düğün esnasında Twitter'da TT listesine birinci sıradan girmişti.

 

 

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ İLK AŞKINDAN BAHSETTİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin