Özge Ulusoy'dan aşk dedikodularına nokta koyan açıklama!

Özge Ulusoy Hacı Sabancı ile ilgili ne dedi?

resim yok
26 Haziran 2014 - 11:37
Magazin

Özge Ulusoy Hacı Sabancı ile ilgili ne dedi?

Ulusoy'dan Hacı Sabancı açıklaması!

Ünlü manken, Hacı Sabancı ile barıştıklarına dair çıkan haberler hakkında açıklama yaptı.

 

O İDDİALAR NE KADAR DOĞRU?

Özge Ulusoy ve eski sevgilisi Hacı Sabancı'nın geçtiğimiz günlerde barışarak yeniden birlikte olmaya başladıkları iddia edilmişti.

 

ÇIKAN HABERLERE CEVAP NİTELİĞİNDE AÇIKLAMA

Ulusoy son günlerde eski sevgilisiyle barıştıkları yönünde yazılan haberlere ve uzun beraberliklerinin niçin evlilikle sonuçlanmadığına dair yazılan haberlere ilişkin;

 

İŞTE O AÇIKLAMA METNİ

''Evlenmeyeceğim. Piyasada neden evlenmek istediğime dair bir algı olduğunu anlamıyorum.

Uzun ilişkiler yaşadığım için 'ben istiyorum karşı taraf istemiyor' gibi bir algı oluşuyor. Ama iki kişi arasında neler yaşandığı ancak o iki kişi bilebilir.

Etrafımda kötü örnekler görüyorum. Hayatımda ömür boyu devam edeceğim bir evlilik olsun isterim ama evliliğe kendimi hiç hazır hissetmiyorum.

 

''HAYAL DAHİ EDEMİYORUM''

Hayırlısı diyorum ama şu an kendimi evli olarak hayal dahi edemiyorum.[reklam]

Hacı Sabancı ile yeniden birlikte olduğumuza dair haberler yazıldı çizildi ama biz sadece aynı mekandaydık. Öyle bir durum yok. Hayatımda kimse yok. Huzurlu ve mutluyum.

Ben Bodrum'da bir arkadaşımın doğum gününe gitmiştim. Kendisiyle aynı doğum günüdeymişiz. Başka yerlerde de karşılaşabiliriz. Bodrum'da denk geldik.

 

''İMKANSIZ''

Kendisi çok iyi bir insandır. Kendisiyle aramız gayet iyi. Küslüğümüz yok. Karşılaşmamızda da bir problem yok. Tekrar barışacağımızı düşünmüyorum. Hatta imkansız diyebilirim.

Şu an hayatında biri olduğuna dair haberler yazılıyor işin doğrusunu bilmiyorum. Herkesin hakkında Allah hayırlısını versin.'' şeklinde konuştu.

 

 

ÖZGE ULUSOY'DAN BODRUM'DA AŞK İTİRAFI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin