Özkan Uğur bugün son yolculuğuna uğurlandı!

MFÖ grubunun üyelerinden usta sanatçı Özkan Uğur 69 yaşında hayata veda etti. Daha önce üç kez lenf kanserini yenen sanatçı uzun süredir yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybederken Uğur için ilk tören Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. Peki Özkan Uğur öldü mü? Özkan Uğur neden vefat etti? Özkan Uğur neden entübe edildi? Özkan Uğur'un hastalığı neydi? Özkan Uğur'un sağlık durumu nasıl? Özkan Uğur neden yoğun bakımda? Özkan Uğur'un cenaze töreni ne zaman? Özkan Uğur'un cenazesi nereye defnedilecek? Özkan Uğur kimdir? İşte detaylar…

Volkan Usta
11 Temmuz 2023 - 11:38
Kültür Sanat

Geçtiğimiz cumartesi günü tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Özkan Uğur 2013 yılında lenfomaya yakalanmış, başarılı geçen tedavi sürecinin ardından hastalığı atlatmıştı. Sonrasında tekrarlayan hastalığını üç kez yenen Özkan Uğur bu sefer hayranlarını hüzne boğdu.

23-07/11/zkan.jpg

69 YAŞINDA HAYATA VEDA ETTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sevenleri iyi haberi beklerken acı gelişmeyi duyurdu. Ardında sayısız eser bırakan Özkan Uğur, 69 yaşında hayata ve sevenlerine veda etti.

23-07/11/f0vbeoqwcaaaxc0.jpg

İLK TÖREN AKM’DE

Vefat haberi ile tüm sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğan Özkan Uğur, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Özkan Uğur için AKM'de saat 11.00'de tören yapılmaya başlandı. Ardından usta sanatçı Taksim Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedilecek.

23-07/11/f0vlmt8wcaaldlh.jpg

ÖZKAN UĞUR'A GÖZYAŞLARIYLA VEDA!

MFÖ'den Mahzar Alanson; "Özkancım, ele güne karşı yapayalnız böyle de olmaz ki.. Nasıl da gittin Özkan, böyle bırakılmaz ki..." sözleriyle dostuna veda etti. Uğur'un ölümüyle yıkılan Cem Yılmaz törende gözyaşlarına boğuldu.

23-07/11/s-d5cd8fee8e3fc740c759eac7ca7752ce855fde6c.jpg

Törene Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zafer Alagöz, Çağla Şikel, Yılmaz Erdoğan, Ozan Güven, Cem Yılmaz ve çok sayıda sanatçı katıldı. Törende Özkan Uğur'la ilgili bir film de gösterildi. Salonda sanatçıların gözyaşlarını tutamadıkları görüldü. Uğur'la ilgili videonun ardından herkes ayağa kalkıp alkışlarken Cem Yılmaz oturduğu yerde zor anlar yaşadı.

23-07/11/ihacomtr_29485736-045b-47f2-9c11-f8a542b91ca7.jpg

ÖZKAN UĞUR SON YOLCULUĞUNA BÖYLE UĞURLANDI!

Camideki törene, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zafer Alagöz, Teoman, Acun Ilıcalı, Yılmaz Erdoğan, Metin Özülkü, Aras Bulut İynemli, Uraz Kaygılaroğlu, Ozan Güven, Kenan Atak, Yücel Arzen ve çok sayıda sanatçı katıldı. 

"Bu memleketin toplam sevgisine talip olmuş bir insandı" 

Törende basın mensuplarına konuşan Acun Ilıcalı, "Her şeye pozitif bakan bir insandı. Onunla olduğumuz her zaman bize bir şeyler katan abimizdi. Allah herkese böyle anılmayı nasip etsin" dedi. 

Gülben Ergen ise "Çok zor bir gün. Hepimiz yarım kaldık. Onu çok özleyeceğiz" diye konuştu. 

Yücel Arzen ise "Hepimizin başı sağ olsun. Hepimize gidişiyle çok güzel bir şey öğretti. Bu memleketin toplam sevgisine talip olmuş. Onu derleyebilmiş ender sanatçılardan biri olduğunu bize gösterdi. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı. 

Özkan Uğur, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin