Mazhar Alanson ve Fuat Güner'in Özkan Uğur'a vedası tüm salonu gözyaşına boğdu!

Mazhar Alanson ve Fuat Güner'in Özkan Uğur'a veda konuşması tüm salonu ağlattı! Peki Özkan Uğur öldü mü? Özkan Uğur neden vefat etti? Özkan Uğur neden entübe edildi? Özkan Uğur'un hastalığı neydi? Özkan Uğur'un sağlık durumu nasıl? Özkan Uğur neden yoğun bakımda? Özkan Uğur'un cenaze töreni ne zaman? Özkan Uğur'un cenazesi nereye defnedilecek? Özkan Uğur kimdir?

Pınar Alçiçek
11 Temmuz 2023 - 12:51
Magazin

Geçtiğimiz cumartesi günü tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Özkan Uğur'un AKM'de saat 11.00'de düzenlenen törende MFÖ grubunun üyeleri Mazhar Alanson ve Fuat Güner'in veda konuşması tüm salonu ağlattı!

23-07/11/640xautodfhgd.jpg

Mazhar Alanson ve Fuat Güner konuşmakta zorluk çekti!

Ebedi dostları Özkan Uğur'a son görevlerini yapmak için anma törenine katılan Mazhar Alanson ve Fuat Güner, son konuşmalarını gerçekleştirdi. Duygu dolu veda konuşmasını gerçekleştirirken zorluk çeken Alanson ve Güner, şu ifadeleri kullandı:

Fuat Güner:

"Herkes için çok önemli bir kayıp. Tam 52 yıllık dostum, iş ortağımız. Hiçbir söz acısını içimizden attıramaz. Yeniden buluşmak için hoşçakal"

Mazhar Alanson:

"Manevi kardeşimiz. Onunla özel dilimiz vardı, yeteneği konusunda başarısı tartışılmaz. Bu kadar sevildiğini herhalde sen de bilmiyordun görüyorsun meğer tüm Türkiye severmiş... Çaresiziz nasıl yapacağız, başka bir şey söylemek istemiyorum. Özkancım ele güne yapayalnız böyle de olmaz ki... Böyle de bırakılmaz ki gözyaşlarımız bitti mi sandın. Seni görebileceğimiz yer rüyalar artık" 

23-07/11/640xauto-1689070158.jpg

Özkan Uğur'un oğlu da veda konuşmasında: "Hayatını hastalığına rağmen doyasıya yaşadı. Eğlenmeye ve eğlendirmeye devam etti. En zor zamanlarında bile yüzünden gülümsemesi eksik olmadı. Artık onun gitar çalışını, Özkanca egzersizlerini, kahkalarını esprilerini duyamayacak olmak daha doğrusu ona dokunamayacak olmak çok hüzün verici... Babam hakkında di'li geçmiş zamanda konuşuyor olmak çok zor. Nur içinde yat canımızın içi" dedi.

23-07/11/fwsefsf.jpg

Özkan Uğur için hazırlanan konuşma ve klip sırasında katılımcılar gözyaşlarını tutamadı. O isimlerden biri ise A.R.O.G filminin setinde birlikte vakit geçirme fırsatı bulan Cem Yılmaz oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin