Özlem Tunca yeni hayatını ve projelerini anlattı!

Dünyanın en küçük gezgini...

resim yok
15 Mayıs 2014 - 13:03
Röportaj

Dünyanın en küçük gezgini!

'Dünyayı Geziyorum' programı ile ekranlarda olan dizi oyuncusu, TV yapımcısı ve sunucusu Özlem Tunca özel hayatına dair bilinmeyenleri Hürriyet Aile'ye anlattı.


1 ay önce oğlu Yakupcan'ı kucağına alan Özlem Tunca yeni sezonda oğlu ile dünyayı gezmeye devam edecek.

En son görüştüğümüzde ''Hamile kalırsam bebeğimle dünyayı gezmeye devam ederiz'' demiştin. Gerçekten de öyle oldu. Nasıl başardın bunu?   

Evet, her zaman içimden öyle geçiyordu ama çok şanslıyım ki hamilelik sürecim çok rahat geçti. 36. haftaya kadar doktorumun da izniyle programa devam edebildim. Dünyanın en küçük gezgini bana hiçbir sıkıntı çıkarmadı, programımıza rahat rahat devam ettik :)

Evlendikten kısa bir süre sonra hamile kaldın. Planlı bir hamilelik miydi yoksa sürpriz mi oldu sizin için de?

Evlendikten 5-6 ay kadar sonra hamile kaldım. Eşim Yasin'le uzun bir geçmişimiz var zaten birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Zaman kaybetmeden bebek sahibi olalım istedik. Tamamen planlıydı. Çok da iyi olmuş, hayatımıza daha da bir güzellik kattı Yakupcan.

Az kilo aldın o zaman, toplam kaç kilo aldın hamileliğin boyunca?

7 kilo aldım :) Ama doktor kontrolündeydim.

Eşin hamilelikten sonra da yardımcı oluyor mu peki?

Evet, o konuda hakkını yiyemem. İş bölümü yapıyoruz aramızda. Uykusu, banyosu her şeyini birlikte hallediyoruz. Zaten Yakupcan, geceleri üç saatte bir, gündüzleri de iki saatte bir yemek için kalkıyor.[reklam]

Başka saatlerde uyanmıyor. Hatta ben alarmı kurmayı unutuyorum, onun sesiyle kalkıyorum. Onun dışında uyanmıyor, çok uslu. Ama acıktığında yıkıyor ortalığı :)

Kız bebek mi, erkek bebek mi hangisini istiyordun daha çok?

Çok şükür sağlıklı olması önemli ama ben hep kız olacak sanıyordum. Çünkü benim tarafımda kız çok fazla. Ablamın da 6 ay önce bir kızı oldu. O yüzden içime öyle doğuyordu. Sürpriz oldu.

Peki, Yakupcan'ın ileride ne olmasını istersin, göbek bağını bir yere gömmeyi düşündünüz mü? Bu kadar seyahat ediyorsunuz…

Bizim gibi gezmesini çok istiyoruz. Mesela pilot olmasını dileriz. Göbeğini, Hava Harp Okuluna mı yoksa havaalanına mı gömeriz bilemiyorum :)

Şimdi programa ne zaman devam edeceksiniz?

Hamileliğimde çok fazla çekim yaptık, stoklu gittik. Program hep devam etti. 26 Mayıs'ta Yunanistan'a bebekle beraber gideceğiz, çekimlere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Her pazar saat 14.45'te Kanaltürk'e bekleriz.

 

 

CANER CİNDORUK'TAN HİÇ DUYMADIĞINIZ İTİRAFLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin