Paramparça dizisinde Candan neden ayrıldı?

İki sezondur Paramparça dizisinde önemli bir rol olan avukat Canan'ı canlandıran Ahu Yağtu Paramparça 88. bölümde diziden neden ayrıldı?

Sibel Karagöl
23 Ocak 2017 - 23:53
Magazin

İki sezondur Paramparça dizisinde önemli bir rol olan avukat Candan'ı canlandıran Ahu Yağtu Paramparça 88. bölümde diziden neden ayrıldı?

Canan'ın Ölümü

Bu akşam yayınlanan 88. bölümünde Candan, Ekrem Bey'in evini satarak 1 milyon 500 bin kazanmış ve parayı evde saklamaktadır. Bu sırada Candan'dan özür dilemek için, evsiz barksız kalan Asu Candan'ın evine gider ve Candan'ın sırrını öğrenir. Asu'nun parayı alıp ortadan kaybomasıyla çıldıran Candan ne yapacağını bilememektedir. Bu sırada beklenmedik bir iş teklifi alır.

Babası ile daha önce yurt dışında elmas kaçırma işinde çalışmış Candan'a iş teklifi eden kişiye çaresiz kalan Candan gözü kapalı gider. Fakat işler beklenmedik şekilde gerçekleşir. Babasının ölümünde mesul tutan mafya Candan'ı yalvarmasına rağmen acımasızca öldürür.

17-01/24/caca.jpg

Paramparça'da Yaprak Dökümü

Paramparça dizisinde bilindiği üzere uzun züre önce başrol oyunucusu Nurgül Yeşilçay'ani ayrılık kararıyla diziden ayrılmıştı. Senaristler ise Harun ve teyzei Maide'ye odaklanarak hikayeyi şekillendirmişti. Fakat Maide karakterine hayat veren Hümeyra Akbay'ın da diziden ayrılma kararıyla Paramparça reyting kaybetmeye başlamıştı. Bu sebeple üçüncü sezonu yayınlanan dizinin sezon sonunda final yapıp yapmayacağı merak konusu olmuştu. 

17-01/24/pppp.jpg

Bu sırada Paramparça dizisi resmi hesabından Avukat Candan rolünü canlandıran Ahu Yağtu'ya teşekkür eden bir paylaşım yapıldı. Bu ayrılma üzerine izleyiciler Ahu Yağtu'nun başka projeleri değerlendirmek için diziye veda ettiğini düşünmekten kendilerini alamadılar ve dizinin final yapacağının kesinleştiği üzerine söylentiler tekrar alevlendi. 

17-01/24/reha_.jpg

Paramparça dizisinin takipçileri için 89. bölüm fragmanı yayınlandı.

Paramparça 89. Bölüm Fragmanı

Paramparça dizisi hakkında daha fazla bilgi için sitemizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin