Payitaht Abdülhamid dizisi ne zaman başlıyor? Payitaht Abdülhamid yeni sezon ne zaman?

TRT'nin seyirciyi ekrana kitleyen Payitaht Abdülhamid dizisi ne zaman başlıyor? Yeni sezon bölümü heyecanla beklenen dizinin tarihi belli oldu. Payitaht Abdülhamid yeni sezon ne zaman?

Berfu Gürle
23 Eylül 2017 - 13:00
Gündem

Es Film imzalı Osmanlı dönemi şahsiyet ve gerçek olaylardan uyarlanılarak yapılan dizisi Payitaht Abdülhamid yeni sezona giriş yapmaya hazırlanıyor. TRT 1'in sevilen dizisinin 2. sezon hazırlıkları tamamlandı. Yayınlanan tanıtım filmi ile yeni sezona giriş tarihi belli oldu. Payitaht Abdülhamid dizisi ne zaman başlıyor? Payitaht Abdülhamid yeni sezon ne zaman? İşte tanıtım filmi ve tarihi...

Payitaht Abdülhamid Yeni Sezon Tanıtımı

Payitaht Abdülhamit Kadrosuna eklenen isimler

Başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker ve Hakan Boyav'ın paylaştığı Payitaht Abdülhamid'e ikinci sezon da yeni isimlerin katılacağı öğrenildi. 

Yönetmen Emre Konuk'un dizi ile ilgili açıklaması

17-09/23/emre-konuk.jpg

Gelecek hafta 29 Eylül Cuma akşamı izleyicisiyle kavuşacak dizinin yönetmen koltuğunda genç yetenek Emre Konuk olacak. Konuk, aldığı ödüller ile iyi bir projeye imza atacak gibi gözüküyor. Projenin önemi ile ilgili açıklamalarda bulunan Konuk, yeni sezonla ilgili düşüncelerini şu sözleriyle açıkladı:

“'Payitaht Abdülhamid' projesinin, Osmanlı İmparatorluğunun yıkılışını müthiş bir siyasi zekâ ile 33 yıl ertelemeyi başaran Sultan Abdülhamid Han'ın yaşamını anlatması sebebiyle çok önemli bir eser olduğunun kanaatindeyim. Elbette dönem işlerindeki en önemli unsurlardan birisi de tecrübeli bir ekip ile çalışmaktır. Es Film'in Yapım tarafındaki tecrübesi yönetmen olarak işimi fazlasıyla kolaylaştırıyor. Teknik altyapı ve projenin sıhhati için tanınan imkânlar projenin kaliteli olmasının en önemli sebebi aslında. Ayrıca oyuncularımız başta olmak üzere ekipteki her arkadaşımız projenin ruhunu hissetmesi ve gerekli hassasiyete sahip olması da birimleri saatin çarkları gibi uyum içinde çalışmasını sağlıyor.” dedi.

Payitaht Abdülhamid dizisinin konusu 

17-09/23/payitaht-abdulhamid_.jpg

Osmanlı İmparatorluğunun 1896'da, Sultan Abdülhamid'in padişahlığının 20. yılından itibaren döneme damgasını vuran önemli olayları ekrana taşıyor. “Payitaht Abdülhamid” dizisinde uzun bir aradan sonra Osmanlı'nın zaferi ile sonuçlanmış savaş ''Yunan Harbi''ne yer veriliyor. 1. Siyonist Kongre ile Sultan'dan istenen Filistin toprakları, Padişah'ın sonuna kadar vermediği ve masadan düşmanın hüsranla kalktığı bir dönem olarak ekrana gelecek.

Sultan Abdülhamid'in yapmış olduğu önemli proje, Hicaz Demiryolu çalışmaları ve bir çok projeler Payitaht Abdülhamid dizisinde işlenecek. Sultan Abdülhamid Han ile halkın birlikte yürüttüğü mücadeleye seyirci tanıklık edecek. Günümüz gençlerine armağan niteliği taşıyan dizinin ana temasında "Mücadele" kavramı işleniyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin