Payitaht Abdülhamid'den beklenen final haberi geldi!

Payitaht Abdülhamid final yapıyor.

Merve Mutlu
03 Mart 2021 - 18:54
Gündem

TRT1 ekranlarının ES Film imzası taşıyan dizisi Payitaht Abdülhamid, Osmanlı İmparatorluğu padişahlarından Abdülhamid Han karakteri ile başrolde Bülent İnal'ın yer aldığı kadrosu ve sevilen hikayesi ile 5 sezondur yayın hayatına devam ediyordu. Sevilen diziden beklenen final haberi geldi.

21-03/03/abdulhamid.jpg

Bahadır Yenişehirlioğlu, Can Sipahi, Duygu Gürcan, Selen Öztürk gibi isimleri kadrosunda bir araya getiren ve TRT1 ekranlarının ES Film imzası taşıyan dizisi Payitaht Abdülhamid, Osmanlı İmparatorluğu padişahlarından Abdülhamid Han karakteri ile başrolde Bülent İnal'ın yer aldığı kadrosu ve sevilen hikayesi ile 5 sezondur yayın hayatına devam eden dizi Sultan Abdülhamid'in padişahlığının 20. yılından itibaren döneme damgasını vuran önemli olayları ekrana taşıyor. 

Payitaht Abdülhamid'den beklenen final haberi geldi!

21-03/03/paystaht.jpg

Son sezonda Hakan Bilgin, Cansu Fırıncı, İsmail Hakkı Ürün, Yılmaz Meydaneri, Burak Haktanır, Mehmet Korhan Fırat, Gökşin Saraç, Süeda Çil ve Vildan Atasever'i kadrosuna dahil eden proje ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Payitaht Abdülhamid bu sezon sonu ekrana veda edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin