Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna Kemal Uçar dahil oldu!

Payitaht Abdülhamid'in yeni oyuncusu belli oldu.

Merve Mutlu
01 Aralık 2020 - 11:57
Gündem

TRT1 ekranlarının ES Film imzası taşıyan dizisi Payitaht Abdülhamid, Osmanlı İmparatorluğu padişahlarından Abdülhamid Han karakteri ile başrolde Bülent İnal'ın yer aldığı kadrosu ve sevilen hikayesi ile 5 sezondur yayın hayatına devam ediyor.

20-12/01/payitaht.png

Sultan Abdülhamid'in padişahlığının 20. yılından itibaren döneme damgasını vuran önemli olayları ekrana taşıyan ve Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Can Sipahi, Duygu Gürcan, Selen Öztürk gibi isimleri kadrosunda bir araya getiren dizi yeni sezonda: Hakan Bilgin, Cansu Fırıncı, İsmail Hakkı Ürün, Yılmaz Meydaneri, Burak Haktanır, Mehmet Korhan Fırat, Gökşin Saraç, Süeda Çil ve Vildan Atasever'in katıldığı kadrosu ile izleyicilerin beğenisini toplamaya devam ediyor.

Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna Kemal Uçar dahil oldu!

20-12/01/kemal-ucar.png

Bidar Sultan karakterine hayat veren Özlem Conker'in kadroya veda haberi ile birlikte Vildan Atasever'in kadroya girmesi büyük heyecan yaratmıştı. Sevilen dönem dizisinin kadrosuna yeni katılan isimlerden biri de Kemal Uçar oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin