Pınar Tezcan uzun aradan sonra sessizliğini bozdu!

''Sahip olduğum her şey için şükrediyor, doğru insan olmaya çabalıyorum...''

resim yok
03 Mart 2014 - 12:05
Röportaj

''Sahip olduklarım için şükrediyorum!!

Pınar Tezcan Özçapkın, iki çocuklu mutlu evliliğinin sırlarını Hello dergisine anlattı:

''Sahip olduğum her şey için şükrediyor, doğru insan olmaya çabalıyorum...''


Henüz 19 yaşındayken Türkiye güzeli seçilen, seçimleriyle, duruşuyla çizgisini hiç bozmayan bir isim Pınar Tezcan Özçapkın...

''Türkiye güzeli olmak çok havalı bir şeydi'' diyen Tezcan, bugün iki kızıyla mutlu bir evlilik sürdürüyor.

 

SAMİMİ AÇIKLAMALAR

Özçapkın, aşkın 20'li yaşların duyguları olduğunu, anne olunca aşk tanımının çocuklara dönüştüğünü söylüyor.

Evlilik mi? Her evli kadın gibi o da ''Sabır ve özveri gerektiriyor'' diyor.

Çocuklar, evlilik ve sosyal yaşam... Bu dengenin sihirli bir formülü var mı?

Eşim ve ben çocuklarla vakit geçirmeyi çok seviyoruz. Bu yüzden biz onların programlarına uyuyoruz, genelde hafta sonu sosyalleşiyoruz. Hafta içi okuldan dolayı erken yatılıyor. Böylece biz de kendimize vakit ayırabiliyoruz. İnsan istedikten sonra her şeye yetişebilir ve zaman ayırabilir.

Güzel olmak nasıl bir duygu?

Türkiye güzeli olmak çok havalı bir şeydi. Bir anda, en tercih edilen insan haline geliyorsunuz ve ben 19 yaşındaydım. Ancak çok çalıştım, güzel işler yaptım ve ayaklarımı sağlam basmaya özen gösterdim.

Bu noktada insanın egosunu kontrol altına alması nasıl mümkün oluyor?

Tabii çok ince bir sınır ego ve mütevazılık. Her zaman çok şükrettim elimdekiler için. Şımarıklık ve ego yapacak durumda olmamalı insan. Bazen bir sivilce bile insanı ne çirkin hale getirebiliyor ya da bir hastalık.

 

KADER BİZİ BİR ARAYA GETİRDİ

Eşinizle aşkın başladığı o ilk anları anlatır mısınız?

Biz eşimle arkadaşlarımız aracılığıyla tanıştık. En çok etkilendiğim şey, kendisine olan güveni ve bana olan yaklaşımıydı. Aslında oldukça uzun bir hikaye ama kısaca kader bizi bir araya getirdi diyebilirim.

 

Aşkı öldürmemek adına neler yapıyorsunuz?

Aşk, 20’li yaşlarda olan bir duygu. Heyecan herhalde sonra yerini olgunluk ve saygıya bırakıyor. Ben aşka çok inanan biri değilim, daha realistim. Önemli olan eşinle her zaman arkadaş ve samimi olabilmek... Ortak zevkler, hareket alanlarınızın olması, sohbet etmek, gülmek, üzülmek, tartışmak... İşte bütün bunlar olmalı ki bir değeri ve kıymeti olsun...[reklam]

CİLDİME İYİ BAKARIM, İYİ BESLENİRİM

Güzelliğinizi ve formunuzu korumak için özel sırlarınız var mıdır?

Cildime iyi bakarım. Bügüne kadar yüzüme hiç müdahale yaptırmadım; ama bunu genlerime borçluyum. Düzenli ve sağlıklı beslenmeye çok dikkat ediyorum. Bunun için ayrı bir uğraşım da yok aslında; senelerdir alışkanlık oldu sanırım. Şimdi kızlar da her sebzeyi yiyorlar. Spor ve yürüyüş yapıyorum, bol    su içiyorum.

 

OLAYLARA ''VARDIR BiR SEBEBi'' DiYE BAKIYORUM

* Her yeni günü sahip olduklarım için şükredip doğru insan olmaya çalışarak geçiriyorum.

* Bir Yengeç burcu olarak her şeyden çabuk etkilenen bir yapım var. Yaşadığım şeylerin hep iyi yönünü görmeye çalışıyorum. 'Vardır bir sebebi' diye düşünüyorum. Aslında sabırsız, heyecanlı ve sorgulayan bir yapım vardı. Artık olayları akışına bırakıyorum. Sessiz tatilleri seviyorum.

* Evlilik, sabır ve özveri gerektiriyor. Anlayış, saygı, sakinlik ve mantık. Aşk, dediğim gibi 20’li yaşlarda yaşanan heyecan. Evliliklerde yerini sevgi ve mantık alıyor. Aşk geçici, ama sevgi ömürlük. Bir de çocuklar olunca artık aşk onlar oluyor.

* Çocuklarımın kendi ayakları üzerinde duran, aktif ve sosyal kişiler olmalarını çok isterim, bunun için üzerime düşen görevleri yerine getiriyorum.

* Kızlar babalarına korkunç düşkün. Çünkü baba onlarla çok oyun oynuyor; dans ediyorlar, saklambaç oynuyorlar, kitap okuyorlar, yani her akşam party time!

 

 

AYŞEGÜL ALDİNÇ İLE ÇOK ÖZEL SÖYLEŞİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin