Polat Alemdar'ın sesi uzayda yankılanacak!

Uzayda 'Polat Alemdar'ın sesi yankılanacak!

resim yok
30 Nisan 2014 - 09:31
Magazin

16 Mayıs'tan itibaren...

 

Uzayda 'Polat Alemdar'ın sesi yankılanacak!

'Uzay Kuvvetleri 2911' filminin baş kahramanı 'Murat Kaptan'ı, 'Kurtlar Vadisi'nde 'Polat'a ses veren Umut Tabak seslendiriyor.

 

16 MAYIS'TA İZLEYİCİYLE BULUŞACAK

Türkiye'nin ilk 3D animasyon uzay filmi olan 'Uzay Kuvvetleri 2911', 16 Mayıs'ta seyirciyle buluşacak.

Savanora adlı bir Türk uzay gemisinde yaşananların anlatıldığı filmin merakla beklenen afişi de hazırlandı.

 

'MURAT KAPTAN'I O SESLENDİRİYOR!

Yapımı üç yıl süren, gösterime girmeden önce Los Angeles'taki Siggraph Görsel Efekt Fuarı'nda ve İspanya'da gerçekleştirilen efekt fuarlarında adından söz ettiren filmin kahramanı 'Murat Kaptan'ı Umut Tabak seslendiriyor.

 

POLAT ALEMDAR'I...

Tabak, ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi 'Kurtlar Vadisi: Pusu' dizisinde 'Polat Alemdar' karakterini seslendiren isim olarak biliniyor.[reklam]

FİLM HAKKINDA

Türkiye'nin ilk üç boyutlu (Real D) animasyon filmi olma parolasıyla yola çıkan film, kaos ortamındaki evreni kurtarmak için göreve çıkan Türk yapımı bir uzay aracını ve maceralarını işleyecek. Yapımcı firma Animaj'ın verdiği bilgiye göre ise yönetmen koltuğunda Şahin Derun yer alacak.

 

HİKAYESİ

Kaptan Murat komutasında Albatros Uzay İstasyonundan ayrılan Savarona Uzay Gemisi, gaz ve partikül örnekleri toplamak maksadıyla Dokuzuncu Sektör adıyla bilinen keşfedilmemiş bir nebulaya doğru yol almaktadır.

İlk etapta basit gibi algılanan bu görev, yalnızca mürettebatı ölümle burun buruna getirmekle kalmaz, dünyayı ve insan ırkını da yok olmanın eşiğine getirir.

 

TEASER

 

POLAT ALEMDAR'A KÖTÜ SÜRPRİZ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin