Pretty Little Liars yıldızı Ashley Benson ICM Partners bünyesine katıldı!

Güzel oyuncu Ashley Benson oyunculuk kariyerine ICM Partners bünyesinde devam edecek.

Volkan Küçükel
24 Mart 2018 - 21:00
Gündem

Freeform'un final yapan Pretty Little Liars (Sevimli Küçük Yalancılar) dizisinin Hanna Marin'i olarak tanıdığımız güzel oyuncu Ashley Benson, ICM Partners bünyesine katıldı.

Bir sonraki projesinde Alex Ross Perry'nin bağımsız filmi Her Smell'de Elisabeth Moss ile birlikte karşımıza çıkacak aktris, bu film için Nisan ayı içinde New York'ta kamera karşısına geçecek.

BENSON'IN KARİYERİ

28 yaşındaki Benson, 160 bölümlük Pretty Little Liars macerası dışında televizyonda Days of Our Lives (Abby Deveraux), Eastwick (Mia Torcoletti) ve Pretty Little Liars spin-off'u Ravenswood gibi çeşitli dizilerde boy gösterdi.

18-03/24/ashley.jpg

How I Met Your Mother (Carly), Supernatural (Tracy Davis) ve CSI: Miami (Amy Beck) aktrisin bir bölümlüğüne konuk olarak göründüğü dizilerden.

Adam Sandler'lı komedi Pixels, Harmony Korine'in Spring Breakers ve Liza Johnson'ın yönetmenliğindeki Elvis & Nixon ise oyuncunun rol aldığı filmler arasında bulunuyor.

18-03/24/icm-partners.jpg

BENSON'A SOSYAL MEDYADA İLGİ BÜYÜK!

Geçmiş dönemde CAA ile anlaşması bulunan yıldız oyuncunun Instagram'da 18 milyon, Twitter ve Facebook'ta ise 5 milyona yakın takipçisi bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin