Prime Video'da yayınlanacak 'The Idea of You' filmi prömiyer yapacak

The Idea Of You filminin prömiyeri 16 Mart’ta SXSW Festivali’nde yapılacak. Anne Hattaway ve Nicholas Galitzine’in başrollerini paylaştığı film, 2 Mayıs’ta dünyada aynı anda Prime Video’da yayınlanacak.

Berfin Sengil
07 Mart 2024 - 11:06
Viral

Aynı isimli kitaptan uyarlanan The Idea of You (Sen İhtimali), August Moon grubunun solisti olan 24 yaşındaki Hayes Campbell (Nicholas Galitzine) ile 40 yaşında bekar bir anne olan Solène’in (Anne Hattaway) aşk hikayesini konu alıyor. Eski kocası son anda sözünden cayınca Solène, Coachella Müzik Festivali’ne gidecek olan kızına eşlik etmek durumunda kalır.

Beklenmedik bir anda tanışmalarıyla beraber başlayan ilişkileri, Hayes’in süperstar statüsüyle birlikte gittikçe karmaşık bir hal almaya başlar. Solène, spot ışıkları altında yaşamak durumunda kaldığı ilişkisinin, hayalleriyle uyuşmadığı gerçeğiyle yüzleşir. 

The Idea of You filmi 2 Mayıs'ta Prime Video'da yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin